Sahtecileri 11 tutuklama

Fethiye’de evrakta sahtecilik, çeki kancası ve LPG’nin ruhsata işlenmesinde usulsüzlük yaptıkları iddiası ile aralarında biri bayan iki polisin de bulunduğu 20 kişiden 11’i nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine...

Sahtecileri 11 tutuklama

Fethiye’de evrakta sahtecilik, çeki kancası ve LPG’nin ruhsata işlenmesinde usulsüzlük yaptıkları iddiası ile aralarında biri bayan iki polisin de bulunduğu 20 kişiden 11’i nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir ihbarı değerlendiren ve yaklaşık 8 ay teknik takip yapılan olay sonucu Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği Ekipleri aralarında polislerin de yer aldığı galerici, trafik takipçi ve taksici 20 kişiyi evrakta sahtecilik, çeki kancası ve LPG’nin ruhsata işlenmesinde usulsüzlük yaptıkları iddiası ile gözaltına almıştı.

Fethiye KOM Grup Amirliği Ekipleri’nin eş zamanlı operasyon ile gözaltına alınan 1’i bayan 2 polis ile sigortacı, trafik takipçi, taksici 20 kişi hazırlanan suç dosyası ile 4 sevk edildikleri, Fethiye Adliyesi’nde gün boyu sorgulandılar. Adliyeye sevk edilen 20 kişiden M.K. isimli bayan polis ile M.K. isimli polis ve L.O., E.G., E.K., Ç. K., H.O., H.İ.K, O.Ç., M.T., H.O. tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Bu haber toplam 75 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.