Sahte saatlerle dolandırdılar

Yatağan semt pazarında altın görünümlü saat satma vaadiyle bir kişi 14 bin TL dolandırdıkları iddia edilen iki zanlı polis tarafından gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Yatağan'da Çarşamba günü kurulan semt pazarında...

Sahte saatlerle dolandırdılar

Yatağan semt pazarında altın görünümlü saat satma vaadiyle bir kişi 14 bin TL dolandırdıkları iddia edilen iki zanlı polis tarafından gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Yatağan'da Çarşamba günü kurulan semt pazarında şüpheli şahısların altın görünümlü sahte saatleri ikna ettikleri vatandaşlara satarak yüksek miktarda para alarak dolandırdıkları bilgisi alan güven timleri A.K ve A.P. isimli dolandırıcıları üzerlerindeki 10 adet sahte altın kaplama saat ile birlikte ele geçirdi.

İhbar üzerine Pazar yerinde çalışma başlatan Yatağan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri A.P. isimli şahsı takibe aldı. Üzerinde bulunan saatleri yere atarak kaçmaya başlayan zanlı kısa bir kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların Yatağan’da köylü bir vatandaşı 14 Bin TL dolandırdıkları öğrenilirken Muğla merkez ve diğer ilçelerden de çok sayıda şikayetçi bulunduğu öğrenildi.

Zanlılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri vatandaşların piyasa ederinin çok daha altında satılan ürünlere itibar etmemeleri bu tür durumlarla karşılaşılması halinde en yakın güvenlik birimine bilgi verilmesini istedi.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.