Sahte içki elegeçirildi

2011 yılında Rus turistlerin hayatını kaybettiği sahte içki olayının yankıları devam ederken, Bodrum ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda, 588 şişe sahte ve kaçak içki ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2...

Sahte içki elegeçirildi

2011 yılında Rus turistlerin hayatını kaybettiği sahte içki olayının yankıları devam ederken, Bodrum ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda, 588 şişe sahte ve kaçak içki ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişinin sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Muğla il genelinde güvenlik güçleri, alkol denetimlerine ağırlık verdi. Bodrum’da bir miktar kaçak ve sahte alkolün otel ve çeşitli eğlence mekanları aracılığıyla tüketime sunulacağı yolunda ihbar alan Muğla Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 588 şişe kaçak ve sahte olduğu belirlenen içkiye el konulurken, olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişinin sorgusunun devam ettiği bildirildi.

Muğla Valiliği'nden yapılan açıklamada sahte ve merdiven altı tabir edilen üretimlere yönelik operasyonların devam edeceği belirtildi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.