Sahillerde yazdan kalma günler

Bodrum'da bir süredir etkili olan olumsuz hava şartlarının ardından güneşli bir güne uyanan vatandaşlar, gün boyu güzel havanın tadını çıkardı.Vatandaşlar güneşli ve ılık havayı görünce sahillere akın ettiler. Soğuk...

Sahillerde yazdan kalma günler

Bodrum'da bir süredir etkili olan olumsuz hava şartlarının ardından güneşli bir güne uyanan vatandaşlar, gün boyu güzel havanın tadını çıkardı.

Vatandaşlar güneşli ve ılık havayı görünce sahillere akın ettiler. Soğuk ve yağışlı havanın ardından güneşim yüzünü göstermesi çocukları da sevindirdi. Ebeveynleriyle gezmeye çıkan çocuklar parklarda gönüllerinde oynayıp eğlendi. Sahil kenarlarını dolduran vatandaş sıcak havanın keyfini doyasıya çıkardı. Bir süredir devam eden fırtına, dolu yağışı ve şiddetli yağmurun ardından çıkan güneş ile birlikte vatandaş sokaklara döküldü. Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet, Bitez ve bir çok sahil kenarında bulunan esnaf ise dükkanlarını açtı.

Öte yandan Marmaris ilçesinde bahardan kalma günler yaşanıyor. Hava sıcaklığının yurdun doğu kesiminde sıfırın altında seyretmesi ve kar yağışının etkili olmasına karşın Güney Ege'nin incisi Marmaris'te vatandaşlar güneşli havanın tadını çıkartıyor. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşların bazıları oltalarını alarak balık avına çıkarken bazıları da güneşli havada uzanarak güneşlenmeyi tercih etti. Hava sıcaklığının 18 derece civarında hissedildiği Marmaris'te güneşli havanın yerini hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor.

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.