Sahiller hareketlenmeye başladı

Yurdun bir çok bölgesinde elverişsiz hava şartları hüküm sürerken Muğla’nın turistlik İlçesi Marmaris’te hava sıcaklığının 27 dereceye kadar yükselmesiyle yerli ve yabancı turistler sahillerde deniz keyfi yaptı.Güney...

Sahiller hareketlenmeye başladı

Yurdun bir çok bölgesinde elverişsiz hava şartları hüküm sürerken Muğla’nın turistlik İlçesi Marmaris’te hava sıcaklığının 27 dereceye kadar yükselmesiyle yerli ve yabancı turistler sahillerde deniz keyfi yaptı.

Güney Ege'nin gözde turizm merkezinden Marmaris'te, yazdan kalma günler yaşanıyor. Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı öğle saatlerinde 27, deniz suyu sıcaklığı ise 19.3 derece olarak ölçüldü. Güneşli havayı gören yerli ve yabancı turistler, Marmaris Belediyesi Halk Plajı ve Uzunyalı Sahil Şeridi'ne akın etti. Turistlerin bir kısmı şezlonglarına uzanarak güneşlenirken, bazıları ise denize girerek serinledi. Sahildeki otellere ait iskelelerde de yoğunluk yaşandığı gözlendi.Bazı turistler, otellerin havuzlarında güneşlenirken , bazıları da teknelerle planlı günü birlik deniz turuna katıldı. Vatandaşlar ise Yat Limanı ile sahildeki kafeterya ve parkları doldurdu. Heyecan arayan turistler jetski ve muz gibi su sporları yaptı. Kıyı kesimindeki yürüyüş yolları güneşin tadını çıkartan vatandaş ve turistlerle doldu.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.