Sahilde kitap okudular

Bodrum’da 51’inci Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor.30 Mart - 5 Nisan günleri arasında kutlanan Kütüphane Haftasında, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek ve kitap sevgisini...

Sahilde kitap okudular

Bodrum’da 51’inci Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor.

30 Mart - 5 Nisan günleri arasında kutlanan Kütüphane Haftasında, öğrencilerde okuma alışkanlığını ve zevkini geliştirmek ve kitap sevgisini artırmak için çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Bu etkinlikler kapsamında Kumbahçe Sahilinde kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi. Bodrum'un değişik okullarından gelen öğrenciler Kumbahçe Sahilinde öğretmenleriyle birlikte kitap okudular. Güneşli havada deniz kenarında kitap okuyan öğrenciler renkli görüntüler oluştu.

Bodrum Cevat Şakir Halk Kütüphanesi Müdürü İbrahim Öztürk "Türkiye Okuyor Kampanyası" kapsamında 81 ilde aynı saatte kitap okuma Etkinliğini gerçekleştirdiklerini belirterek, "Buradaki sloganımız 'Barış İçin Kitap Okuyoruz' Öğrencilerimizle birlikte Sivil toplum örgütlerimiz, öğretmenlerimiz ve Daire amirlerimiz bugün bizimle beraber. İnsanların dikkatini biraz olsun kitap okumaya çekersek ne mutlu bize. Bunun için biz elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Ben Tüm Bodrum'da yaşayan halkımızın Kütüphane Haftasını kutluyor ve kütüphanemizi daha çok sahiplenmeye davet ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 50 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.