Sahilde Gangnam dansı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Diyabet ve Obezite Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yüzlerce kişi bir araya gelerek Marmaris sahilinde Gangnam dansı yaptılar.Marmaris'te Diyabet ve Obezite Haftası dolayısıyla Marmaris Toplum...

Sahilde Gangnam dansı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde Diyabet ve Obezite Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinlikte yüzlerce kişi bir araya gelerek Marmaris sahilinde Gangnam dansı yaptılar.

Marmaris'te Diyabet ve Obezite Haftası dolayısıyla Marmaris Toplum Sağlığı Merkezi ve Marmaris Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe katılanlar deniz kenarında yürüyüş yaptıktan sonra Atatürk Meydanı'nda toplandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, öğretmenler, doktorlar ve öğrencilerden oluşan grup, daha sonra son günlerin popüler şarkısı "Gangnam Style" eşliğinde bir süre dans etti. Yoldan geçen vatandaşların ilgiyle izlediği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu. Özellikle İlçe Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, öğrencilerle birlikte yaptığı "Gangnam Style" dansıyla herkesin beğenisini topladı.

Bu haber toplam 53 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.