Sahil Güvenlik toplantısı yapıldı

Her mayıs ayında yapılan Sahil Güvenlik İstihbarat Koordinasyon Kurul Toplantısı, Vali Yardımcısı Salih Gürhan başkanlığında Vali Özer Türk Toplantı salonunda gerçekleştirildi.Toplantıya  Vali Yardımcısı Salih...

Sahil Güvenlik toplantısı yapıldı

Her mayıs ayında yapılan Sahil Güvenlik İstihbarat Koordinasyon Kurul Toplantısı, Vali Yardımcısı Salih Gürhan başkanlığında Vali Özer Türk Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya  Vali Yardımcısı Salih Gürhan’ın yanı sıra Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanı Yarbay Mete Çağlar, Marmaris sahile kıyısı olan ilçe kaymakam ve belediye başkanları, Liman Başkanlıkları, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Gümrük Müdürlüğü, Gümrük Muhafaza Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü temsilcileri katıldı.

Sahil Güvenlik Marmaris Grup Komutanlığı tarafından düzensiz göç, denizde yapılan arama kurtarma faaliyetleri ve imkan/kabiliyetler, tıbbi tahliye faaliyetleri, çevre kirliliği, su sporları, küçük boy su ürünleri avcılığı vb. konularında  sunum yapıldı.

Yapılan sunumun ardından Yarbay Mete Çağlar tarafından her gündem maddesine ilişkin teklifler ve gerekçeleri açıklandı.

Daha sonra katılımcıların da katkıları ile konulara ilişkin iyileştirmeye yönelik kararlar alındı.

Bu haber toplam 54 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.