Sahaları yok ama finallere koşturuyorlar

Muğla’nın hokey takımları antrenman yapabilecekleri sahaları bile olmamasına rağmen finallere koşuyor, şampiyonluklar elde ediyor Milli Takımlara da bir çok sporcu veriyor.Bu kadar başarılı olan Hokey branşıyla  ilgili...

Sahaları yok ama finallere koşturuyorlar

Muğla’nın hokey takımları antrenman yapabilecekleri sahaları bile olmamasına rağmen finallere koşuyor, şampiyonluklar elde ediyor Milli Takımlara da bir çok sporcu veriyor.

Bu kadar başarılı olan Hokey branşıyla  ilgili halen Muğla’da bir çivi çakılmamasını hayretle izleyen Muğla Hokey Sporcuları her kategoride başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.

Bu sefer bir başarı haberi de Menteşe’nin merkeze en uzak dağ köylerinden Denizova köyü Ortaokulundan geldi.

Muğla’nın her köşesinde oynanan Hokeyde  Muğla Hokey Süper Lig Takımı Muğla GSK alt yapı takımlarından Denizova Ortaokulu Yıldız Kız Hokey Takımı, Bolu ilindeki Yıldızlar Hokey Grup Birinciliği müsabakalarında Amasya’yı 3-2, Zonguldak’ı 7-0 yenerek Hokey Ortaokullararası Yıldız Kızlar  Karadeniz Grubu Birincisi oldu. Ve Türkiye Finallerinde Muğla’yı  temsil etme hakkı kazandı. Muğla temsilcisi 19-24 Mayıs 2015 tarihleri arasında Zonguldak ilinde düzenlenecek olan Okul Sporları Hokey Türkiye Yıldızlar Finallerinde şampiyonluk için mücadele edecek.

Bu haber toplam 88 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.