Sağlıklı Yaşam etkinlikleri sürüyor

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından başlatılan Sağlıklı Yaşam etkinlik ve eğitimleri aralıksız olarak sürüyor.Bu çerçevede eş zamanlı olarak Halk Sağığı Haftası kapsamında iki yönlü etkinlik düzenlendi. Muğla...

Sağlıklı Yaşam etkinlikleri sürüyor

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından başlatılan Sağlıklı Yaşam etkinlik ve eğitimleri aralıksız olarak sürüyor.

Bu çerçevede eş zamanlı olarak Halk Sağığı Haftası kapsamında iki yönlü etkinlik düzenlendi. Muğla Halk Pazaryeri Girişinde Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürlüğü personelleri kontrolünde Sağlık standı kurularak Perşembe pazarındaki halk yoğunluğu da göz önünde bulundurularak , vatandaşlara sağlıklı yaşam bilgilendirmesi yapıldı.

Diğer taraftan Menteşe Sınırsızlık Meydanı'nda, Sağlıklı Yaşam Araçları ve personeli gün boyu halkın "Sağlıklı Yaşam" konusunda farkındalığını arttırmak için gerekli bilgilendirmeleri yaptılar.Bu etkinlikte halka yürütülen programlar ve sağlıklı yaşam konularında sorular yöneltilirken,soruyu doğru bilenlere 1 adet çekiliş kuponu verildi.

Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten, Muğla İl Sağlık Müdürü Dr.Cihan Tekin’in de katılımı ile Muğla Halk Sağlığı Müdürü Uzm.Dr.Mustafa Nuri Ceyhan ve Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Şube Müdürü Dr.Hüseyin Tekin’le birlikte verilen kuponların çekilişi gerçekleştirildi. Sorulara doğru cevap verenler arasında yapılan çekilişte 10 adet bisiklet ve çeşitli promosyon malzemeleri (tişört, şapka vb.) hediye edildi.

Sağlıklı yaşam ile ilgili çalışma ve etkinliklerin aralıksız olarak süreceği bildirildi.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.