Sağlıkçılar fidan dikti

Muğla Sağlık Çalışanları Derneği (MUSAD) üyeleri, 2 bin adet fidanı toprak ile buluşturdu.Muğla-Denizli karayolunda ağaç dikme şenliğine İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri...

Sağlıkçılar fidan dikti

Muğla Sağlık Çalışanları Derneği (MUSAD) üyeleri, 2 bin adet fidanı toprak ile buluşturdu.

Muğla-Denizli karayolunda ağaç dikme şenliğine İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Nuri Ceyhan, Orman Merkez İşletme Müdür Ali Yapmış, İl Dernekler Müdürü Cengiz Demirci, doktorlar ve dernek üyeleri katıldı.

MUSAD Başkanı Dr. Şahin Aydın, ağaç dikme töreninde yaptığı konuşmada, “Dernek olarak hatıra ormanı oluşturmak istedik. Ormanların gelecekte yaşanabilir bir dünya için önemli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ağaçlarda bizim için ibretlik bir durum söz konusu. Onlar altına gelen insanları ayırt etmeksizin onlara gölgelerini ve meyvelerini sunarlar. Bizler de ağaçlar gibi olmalıyız” dedi.

Orman Merkez İşletme Müdürü Ali Yapmış ise MUSAD’ın talepleri doğrultusunda yer tahsisi yaptıklarını ifade ederek, yaklaşık 15 dönümlük alana 2 bin fidan dikildiğini kaydetti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin de, MUSAD’ın sürekli güzel ve anlamlı etkinlikler düzenlediği söyleyerek, ağaç dikmenin önemli olduğuna vurgu yaptı.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.