Sağlık Genel Sekreteri göreve başladı

Sağlık Bakanlığı Yeni Teşkilat Yasası kapsamında kurulan Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu’nun taşra birimi olan ve illerde Devlet Hastaneleri Başhekimlikleri’nin fesih olup yerine kurulan Genel Sekreterler belli oldu.Muğla’ya...

Sağlık Genel Sekreteri göreve başladı

Sağlık Bakanlığı Yeni Teşkilat Yasası kapsamında kurulan Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu’nun taşra birimi olan ve illerde Devlet Hastaneleri Başhekimlikleri’nin fesih olup yerine kurulan Genel Sekreterler belli oldu.

Muğla’ya Denizli Servegazi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Gürbüz Akçay atandı. İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mustafa Nuri Ceyhan, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Gürsoy Doğan ve Müdür Yardımcıları Akça’yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Dr. Akçay, “Amacımız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak. Hastanelerde yaşanan her türlü sorunlar için bizlere ulaşabilirsiniz. Her zaman hasta ve çalışan odaklı hizmet vermeyi hedefledim. Bunu görev yaptığım yerde başardım. Hastaların en iyi hizmeti alması, çalışanlarında haklarının korunmasını benimseyen birisiyim. Kişi odaklı değil, toplum odaklı hizmet vermeyi amaçlıyorum” dedi.

Müdür Tekin ise, “Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Yönetim Kurulu tıbbi, idari ve mali işler hizmet başkanlarından oluşmaktadır. Yeni yapılanma ile Muğla hak ettiği şekilde hızlı ve etkin sağlık hizmeti alacaktır. Herhangi bir sorunda konuya vakıf görevliler en hızlı şekilde sorunu çözeceklerdir. Muğla Kamu Hastaneleri Birliği ile Muğla nitelikli sağlık hizmetine kavuşacaktır” dedi.

Muğla Kamu Hastaneleri Birliği Yönetim Kurulu İdari Hizmetler Başkanı Zeki Ürlesin, Tıbbı Hizmetler Başkanı Dr. Hasan Kaya, Mali Hizmetler Başkanı da İsmail Öksüz'den oluştu.

Bu haber toplam 93 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.