Sağlık Evi ebelerine eğitim

İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü iş birliği içerisinde Muğla’nın kırsal bölgelerinde görev yapan yaklaşık 232 ebeye yönelik "Temel İlkyardım Eğitimi" yapılması planlandı. Sağlık Hizmetleri...

Sağlık Evi ebelerine eğitim

İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü iş birliği içerisinde Muğla’nın kırsal bölgelerinde görev yapan yaklaşık 232 ebeye yönelik "Temel İlkyardım Eğitimi" yapılması planlandı. Sağlık Hizmetleri sisteminde ebelerin ilkyardım sertifikası ile sertifikalandırıldığı ilk il olarak tüm sağlık evi ebelerin eğitimleri 21 Şubat 2017 tarihinde başlayacak ve 11 grup halinde ilçelerde sürecek.

İlk eğitim oturumun başlama günü olan 21 Şubat 2017 Salı günü programın açılışı yapıldı. İl Sağlık Müdürü Dr Cihan Tekin, İl Halk Sağlığı Müdürü Uz. Dr. Mustafa Nuri Ceyhan’ın katılımlarıyla gerçekleşen programa ilk yardımın önemini anlatan video gösterimi ile devam edildi. Programda konuşan İl Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin ve İl Halk Sağlığı Müdürü Uz Dr. Mustafa Nuri Ceyhan ilk yardımın önemine dikkat çekerek kursiyerlere başarılar dilediler.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.