Safari Sirki’ne büyük ilgi

Fethiye Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen safari sirki çocuklar kadar büyükler tarafından da ilgiyle izlendi. 20 kişilik bir ekip ile Fethiye’de 3 gün boyunca değişik seanslarda gösteriler yapan safari sirkine ilgi yoğun oldu.Gürcistan,...

Safari Sirki’ne büyük ilgi

Fethiye Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen safari sirki çocuklar kadar büyükler tarafından da ilgiyle izlendi. 20 kişilik bir ekip ile Fethiye’de 3 gün boyunca değişik seanslarda gösteriler yapan safari sirkine ilgi yoğun oldu.

Gürcistan, Ukrayna ve Türkiye’den 20 kişilik ekibin gösterileri zaman zaman nefesleri kesti. Tahtaravalli, ip atlama, valtij, el üstünde denge, sandalye komik akrobasi gösterileri ilgiyle izlenip, sık sık alkışlandı. Bir saat 10 dakika süren gösterilerde palyaço gösterileri de çocukları kahkahaya boğdu. İsmail Hakkı Yağcı Zeybek’e ait insan elinde bulunan en büyük 5 metrelik piton yılan gösterisi sırasında heyecan doruğa çıktı. 15 yıldan buyana beslediği ve gösteri yaptığı 15 yaşındaki piton yılan gösterinin ardından izleyenlere yaklaştırılınca ilginç görüntüler ortaya çıktı. Bazı çocuklar ve büyükler yılana dokunmaya çalışırken, bazı seyirciler debu anı cep telefonları ile görüntülemeye çalıştılar.

Bu haber toplam 149 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.