Sadi Taşkın’dan 300 bin oy hedefi

Geçtiğimiz günlerde Fethiye Devlet Hastanesindeki görevinden ayrılarak MHP’den Milletvekili aday adayı olan Sadi Taşkın Fethiye’de yaptığı basın açıklamasında,  MHP’de iyi bir sıralamada yer alması halinde Seydikemer’den...

Sadi Taşkın’dan 300 bin oy hedefi

Geçtiğimiz günlerde Fethiye Devlet Hastanesindeki görevinden ayrılarak MHP’den Milletvekili aday adayı olan Sadi Taşkın Fethiye’de yaptığı basın açıklamasında,  MHP’de iyi bir sıralamada yer alması halinde Seydikemer’den 80 bin Muğla genelinden 300 bin oy sözü verdi.

Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin  ‘Bizimle Yürü Türkiye’ sloganını öne çıkararak basın açıklaması yapan Taşkın; “2014 Kasım ayından bu yana başladığım seçim çalışmalarıma Muğla il ve ilçelerinde bu güne kadar aralıksız olarak sürdürüyorum. 21 Mart 2015 tarihinde MHP’nin 11.Kurultayını geçtiğimiz hafta Ankara’da yapıldı. MHP 11. Olağan Kurultayında 1149 geçerli oyun 1149'unu alarak, MHP Genel Başkanlığına yeniden seçilen Genel Başkanım Sayın Genel başkanımız  Dr. Devlet Bahçeli beyi , Merkez Yürütme Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu Üyeliklerine seçilen tüm Ülküdaşlarımı kutluyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Kongremizde belirlenen seçim sloganımız Bizimle Yürü Türkiye’dir” dedi.

Taşkın sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Bizimle yürü Türkiye, diyen, MHP'nin rüşvete, yolsuzluğa, talana, bölünmeye ve ihanete karşı Türk Milleti'ne çağrısı açıktır. Bu çağrıda ayrımcılık ve kayırmacılık yoktur. Bu çağrıda hakkı, hak sahibine teslim etme azmi vardır. Bu çağrıda millete ait olanı, millete iade etme anlayışı vardır. Bu çağrıda geçmişle gelecek arasında köprü olacak, var olanı koruyup daha da geliştirecek ve ileriye götürecek bir hedef vardır. Ve bu çağrıda bölünmeye, ülkeyi rayından saptıracak girişimlere karşı, bütünlüğü korumaya, Türk Milleti'nin özüne sahip çıkmaya yeminli bir irade mevcuttur. Yüz üstü süründürülmek istenilen Türk Milleti'nin ayağa kalkmasının yolu MHP'dedir. Yılgınlığa, yozlaşmaya ve yolsuzluğa karşı millete ait olanı koruyacak olan şuur MHP'dedir. yukarıda belirttiğim gibi Türkiye bizimle , biz Türkiye ile birlikte yürüyeceğiz. Çok kıymetli Muğla il ve ilçe teşkilatlarımız , mensubu olmaktan gurur duyduğum   Milliyetçi, Ülkücü hareketin duayenleri, cennet Muğla’mızın çok saygı değer vatandaşları, seçim çalışmalarıma bütün ilçelerimizde,ilçe teşkilatlarımızla ,partimizin ileri gelen duayenlerimizle sürekli istişare içinde hareket ederek hedefe emin adımlarla ilerliyorum. Teşkilatlarımızın teveccühü bana çok büyük güç veriyor. Teşkilatlarımız gerçekten bilinçli dik duran adaylar ile dik durmayan mesleği siyasetçi olan adayı çok rahat ayırt edebiliyor . Bu dönem Fethiye ve Seydikemer başta olmak üzere , Muğla şahsımla birlikte hak ettiği sıralamadaki yerini alacaktır. İyi bir sıralamada yer aldığım takdirde Fethiye ve Seydikemer’den 80.000 oy,Muğla ilinden ise toplamda 300.000 oyu halkımızın takdirleri ile partime kazandıracağıma inanıyorum.Bundan her Milliyetçi Hareket Partili adı gibi emin olsun. Bu 80.000 oyu ve Muğla toplamında 300.000 oyu nasıl alacağımın çalışmalarının alt yapısını ekibimle birlikte yaptık. 7 Nisan’dan sonra seçim programımı profesyonel ekip çalışmasıyla uygulamaya koyacağız. Ne Mutlu Türküm Diyene”

Bu haber toplam 209 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.