Saatcı’yı gururlandıran ziyaret

2010 yılında 9 Eylül Üniversitesi, İktisadi Bilimler Fakültesi, kamu yönetimi bölümü kazanan ve mezun olduğu zamana kadar Fethiye Belediyesi’nden burs alan Efe Ümit Ceyhan, Adıyaman Valiliği’ne İl Planlama uzman yardımcısı...

Saatcı’yı gururlandıran ziyaret

2010 yılında 9 Eylül Üniversitesi, İktisadi Bilimler Fakültesi, kamu yönetimi bölümü kazanan ve mezun olduğu zamana kadar Fethiye Belediyesi’nden burs alan Efe Ümit Ceyhan, Adıyaman Valiliği’ne İl Planlama uzman yardımcısı olarak atanınca, başarısını Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yla paylaştı. Fethiye Belediyesi’nden aldığı bursun kendisine büyük katkı sağladığını söyleyen Ceyhan, bu başarının en büyük destekçisinin Saatcı olduğunu ifade etti.

Başkan Saatcı’ya sarıldı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın ilk seçildiği dönemde kurduğu, her yıl yaklaşık 1000 öğrenciye burs veren Fethiye Öğrenim Çağındaki Gençleri Yetiştirme ve Dayanışma Derneği, çalışmalarının sonuçlarına ulaşıyor. Bu kapsamda Fethiye Belediyesi’nden aldığı bursla üniversite eğitimini tamamlayan Efe Ümit Ceyhan, Başkan Saatcı’ya ziyaret gerçekleştirerek, başarısını paylaştı. Duygulu anların yaşandığı ziyarette Başkan Saatcı’ya teşekkür ederek, başarılarını tek tek anlatan Ceyhan, Adıyaman Valiliği’ne atandığını söyledi. Belediye’den aldığı bursun kendisine büyük destek sağladığını ifade eden Ceyhan, ziyaret sonunda ise Başkan Saatcı’ya sarıldı.

“Ülkemizin köşe taşları olacaklar”

Bu tür ziyaretlerden çok memnuniyet duyduğunu söyleyen Başkan Saatcı ise, “Göreve geldiğimiz ilk yıllarda öğrencilerimize burs veren derneğimizi kurduk. Ne kadar önemli bir iş olduğunu şimdi hepimiz görüyoruz. Burada Fethiyeli öğrencilerimize burslar vererek, eğitimlerine destek olmaya çalışıyoruz. Efe yeğenim Adıyaman Valiliği’ne atandı. Başarısından dolayı kendisini kutluyorum. Bu çocuklarımız ülkemizin köşe taşları olacaklar. Biz de hep onların yanlarında olacağız” diye konuştu.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.