Saatcı’ya “Senden Daha Güzel” sürprizi

Fethiye'de devam eden 4. Uluslararası Türk Dünyası Kültür Kurultayı kapsamında gerçekleşen İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu konserinde Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya büyük bir sürpriz yapıldı.Anadolu...

Saatcı’ya “Senden Daha Güzel” sürprizi

Fethiye'de devam eden 4. Uluslararası Türk Dünyası Kültür Kurultayı kapsamında gerçekleşen İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu konserinde Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya büyük bir sürpriz yapıldı.

Anadolu Efes Basketbol takımına ‘Senden daha güzel’ şarkısı uyarlamasıyla yapılan sürprizin bir değişiği Fethiye Belediyesi personeli tarafından MHP’li Başkan Behçet Saatcı’ya yapıldı.

İzmir Devlet Türk Dünyası Dans ve Müzik Topluluğu’nun Belediye Kültür Merkezi Salonu’nda verdiği konserin ikinci bölüm başlangıcında perdelerin açılmasıyla birlikte sahneye Belediye Kent Orkestrası’nın çıkması herkes tarafından şaşkınlık içerisinde karşılandı. Belediye bandosunun sahnede olmasına, ilk başta kimse anlam veremezken, ‘senden daha güzel’ şarkısının başlamasıyla birlikte Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde organize olan yaklaşık 100 kişilik belediye personeli ellerinde Türk ve Fethiye Belediyesi bayrağı ile şarkıyı söylemeye başladılar.

Personelini ayakta alkışladı

Belediye’de görev alan temizlik işleri, idari bina, park ve bahçeler müdürlüğü, atölye ve fen işleri personellerinin şarkıya başlamasıyla oldukça duygulanan ve gözleri yaşaran Başkan Saatcı, eşi Nesrin Saatcı ile birlikte ayağa kalkarak personelini alkışladı. Şarkının bitimiyle birlikte ‘Fethiye seninle gurur duyuyor’ sözleriyle salon yankılandı.

Sürpriz sonrası gazetecilerin sorularını cevaplandıran Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Bizim için büyük bir sürpriz oldu. Arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, eksik olmasınlar. Biz böyle şeylere alışkın değiliz. Vallahi sırtım terledi” ifadelerini kullandı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye’de 3 dönemdir belediye başkanlığı görevini sürdürüyor.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.