Saatcı’ya köylülerden destek

Partisinden istifa eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destekler sürüyor. Son olarak Çiftlik ve Yanıklar köyleri de Saatcı’nın yanında olduklarını açıkladılar.MHP’den istifa eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet...

Saatcı’ya köylülerden destek

Partisinden istifa eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destekler sürüyor. Son olarak Çiftlik ve Yanıklar köyleri de Saatcı’nın yanında olduklarını açıkladılar.

MHP’den istifa eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya Fethiye halkından destekler çığ gibi büyüyor. Son olarak Çiftlik, Yanıklar bölgesini temsilen gelen yaklaşık 15 kişi Başkan Saatcı’ya açık şekilde destek verdiklerini söylediler. Grup adına söz alan Mehmet Türkmen adlı vatandaş, Saatcı’nın hangi siyasi partiye geçerse geçsin destek vereceklerini söyledi. Çiftlik ve Yanıklar halkının büyük bir kısmının aynı düşüncede olduğunu söyleyen Türkmen, “Bizler görevimizi yapacağız, Saatcı’nın yanındayız” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı halkın desteğini arkasına almaya devam ediyor.  Özellikle sosyal medyadan Saatcı’ya destek mesajları ve yorumları yapılırken, Belediye maillerine süreç boyunca yaklaşın 10 bin kişinin destek maili atıldığı öğrenildi.

Sosyal medyada bunlar yaşanırken, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı partisi MHP’den istifa etmesinin ardından destek ziyaretleri de gelmeye başladı. Saatcı’nın misafirleri Fethiye’nin yeni sınırlarına giren Çiftlik ve Yanıklar halkıydı. Bölgeden gelen yaklaşık 15 vatandaş bölgedeki halkın Saatcı’ya selam gönderdiklerini, hangi partiye geçerse geçsin Saatcı’yı destekleyeceklerini ifade ettiler.

“Bizim hiçbir beklentimiz yok”

Grup adına konuşan Mehmet Türkmen adlı vatandaş, “Ziyaretin tek sebebi, Fethiye halkı olarak Başkanımızın yanında olduğumuzu belli etmektir. Bizim için parti, siyaset hiç bir şey önemli değildir. Bizim hiçbir beklentimiz yok. Yeter ki, kırgınlık olmasın. Biz buraya çiftlik ve yanıklarda yaşayan tüm vatandaşlarımız, eşimiz, dostlarımız adına geldik. Arkadaşlarımızda bu şekilde düşünüyorlar” dedi.

“120 bin kişilik aile fertlerimle Fethiye sevdamız devam edecek”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saatcı, “Bu bir sahiplenmedir. Bu 15 yıldır Fethiye’de yapılanlara sahip çıkmaktır. Özellikle ekibin hepsinin çevresel konulardaki duyarlılıklarına teşekkür ediyorum. İnşallah Allah’ü Teâlâ nasip ederse, bütün Fethiyeliler ile biraz daha büyüyen 120 bin kişilik Fethiye aile fertlerimle, Fethiye’yi yaşamaktan keyif alınacak bir mekâna dönüştürme sevdamız devam edecek” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.