SAATCI'YA DESTEK DALGASI DENİZDEN GELDİ

Fethiye’de denizcilik sektöründe çalışan balıkçılar, tekneciler ve kaptanlar Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı için bir araya geldi.Fethiye kordon boyunda toplanan yaklaşık 100 kişi Başkan Saatcı’ya destek vermek amacıyla...

SAATCI'YA DESTEK DALGASI DENİZDEN GELDİ

Fethiye’de denizcilik sektöründe çalışan balıkçılar, tekneciler ve kaptanlar Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı için bir araya geldi.

Fethiye kordon boyunda toplanan yaklaşık 100 kişi Başkan Saatcı’ya destek vermek amacıyla Belediye’ye ziyaret gerçekleştirdiler. Kalabalık grup Saatcı’nın partisine değil, kişiliğine, çalışkanlığına ve yaptığı hizmete oy verdiklerini söyleyerek Başkan’a açık şekilde destek vereceklerini kamuoyuna açıkladılar.

Fethiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen desteklere denizcilerde eklendi. Kendi aralarında toplanan denizcilik sektörüyle uğraşan yaklaşık 100 kişi Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek ziyareti gerçekleştirdiler.

“Dik duruşu bozulmamış adama sahip çıkan herkes diktir”

Kendisini ziyaret eden denizcilerle teker teker selamlaşan Başkan Saatcı, birlik ve beraberliklerinin devam edeceğini söyledi. Hiçbir zaman parti tabelasında bir araya gelmediklerini, sadece Beşkazalılık duruşuyla bir arada olduklarını dile getiren Başkan Saatcı, “Şimdiye kadar hiç ayrımız gayrımız olmadı. Hiçbir zaman da siyasi parti tabelası altında toplanmadık. Sadece Fethiyelilik ruhuyla, Beşkazalılık duruşuyla hep bir arada olduk. İnanıyorum ki şimdiden sonra da bu anlamda ki birlik ve beraberliğimiz devam edecek. Zaten bunun en güzel örneği buraya kadar yapmış olduğunuz nezakettir. Birlik ve beraberliğimiz devamında inanıyorum ki, sadece bizlerin değil bütün Fethiye’nin bu anlamda hayrına, güzelliğine vesile olacak işler çıkacak. Gelen bütün arkadaşlarla bunları konuştum, ama bir kez daha ifade etmekte fayda buluyorum. Sizler buraya gelmekle, bizlere destek vermekle bizi bir dönem daha belediye başkanı yapmak ya da bir Behçet Saatcı’ya destek vermenin dışında bence her şeyden önce kendinize saygı gösteriyorsunuz, kendinize destek veriyorsunuz. Bana verilen destek aslında Fethiye’de 15 yıldır yapılan iyi kötü hizmetlere verilen destektir. Burada yapılan güzel işlere verilen destektir. Yani olay Behçet Saatcı’yı bir dönem daha belediye başkanı yapma olayı değil. Onu bir kenara bırakalım. Siyasi parti olayı hiç değil. Ama olay şu, öyle ya da böyle bulunduğu yerde haksızlığa hukuksuzluğa uğramış, ama dik duruşunu bozmamış birisine sahip çıkmadır. Dik duruşu bozulmamış adama sahip çıkan herkes diktir” ifadelerini kullandı.

“Biz onurlu bir savaş veriyoruz”

Olayın tekrar belediye başkanı olmak olmadığını verdiği örneklerle söyleyen Saatcı, “Ceketi omzuma giymeden, biz bu odadan çıkmadan, illa amaç Belediye Başkanı olmaksa olurduk. Olay Belediye Başkanı olmak değil. Biz bir onur savaşı veriyoruz. Bu savaş sadece ayrılmış olduğum partiye kendimi ispat etme kavgası değil. Bu bir duruş kavgasıdır” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.