Saatcı’ya Çamköy’den destek

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya bir destekte Çamköy beldesi ve Eldirek köyünde yaşayan vatandaşlardan geldi. Destek vermek amacıyla Çamköy’de bir araya gelen yaklaşık 80 kişi Başkan Behçet Saatcı’ya ziyarette...

Saatcı’ya Çamköy’den destek

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya bir destekte Çamköy beldesi ve Eldirek köyünde yaşayan vatandaşlardan geldi. Destek vermek amacıyla Çamköy’de bir araya gelen yaklaşık 80 kişi Başkan Behçet Saatcı’ya ziyarette bulundular. Meclis salonunda samimi ortamda geçen ziyarette vatandaşlar Başkan Saatcı’nın yaptığı hizmetleri gördüklerini ve 30 Mart’taki yerel seçimde destekleyeceklerini söylediler. Saatcı ise, “Bazı arkadaşlarda diyorlar; ‘Bizim partimiz bu. Geldik mi bunu yapacağız’ Allah’ınızı severseniz, elinizi vicdanınıza koyun. Parti midir iş yapan? Yoksa adam mıdır? Belediye başkanı A partisinden diye, A partisindeki bütün belediye başkanları başarılı mı olmuştur? B partili diye bütün belediye başkanları başarılı mı olmuştur. Adamsa adamdır. Değilse de değildir. Adam olmayana partisi ne yapsın?” dedi.

Çamköy’de toplanan kalabalık Fethiye Belediyesi’ne gelerek Başkan Saatcı’yı ziyaret ettiler. Açık şekilde Saatcı’ya destek vereceklerini söyleyen Çamköylüler, “Yapılan hizmetleri Çamköy’den görüyoruz” dediler. Çamköy’den gelen vatandaşlar adına konuşan Yılmaz Kısa, “Başkanımıza uzun bir zamandır gelmek istiyorduk. Başkanımızın Çamköy’den yaptığı hizmetleri takip ediyorduk. Bu seçimde Çamköy halkı olarak arkasında olup, hep beraber omuz omuza bu seçimleri Başkanımıza destek vererek geçireceğiz” dedi.

Vatandaşlarla sohbet havasında geçen konuşmasını sürdüren Saatcı, “İşinizden aşınızdan vaktinizi ayırarak bizlere geldiniz. Bizlere destek vermek için geldiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Siz bizden erken davrandınız. İstediğiniz her dakika sizlerin emrindeyiz. Yalnız şunun adını da bir koyalım. Arkadaş düğününüz olduğunda gelmişizdir. Cenazeniz oldu mu gelmişizdir. Yolda gördük mü kucaklaşmışızdır. Buraya geldiğinizde kapımız her zaman açıktır. 15 yıldır bu işi iyi, kötü yapan bir adamla 2, 3 aydır cenaze cenaze, düğün düğün koşturanları da halkımız ayıracak. Ben dün neysem bugünde oyum. Bunun da adını doğru belirleyelim. Bu benim cenazeme, düğünüme geldi diye değerlendirecekseniz ona da lafım yok. Hepinize saygılar sunuyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.