SAATCI’YA BİR DESTEKTE HIDIRLIK’TAN

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya bir destekte Patlangıç Mahallesi Hıdırlık Mevkii’nden geldi. Hıdırlık’ta toplanan yaklaşık 100 kişi Başkan Saatcı’yı ziyaret etti. Mahallerine yapılan hizmetlerden dolayı...

SAATCI’YA BİR DESTEKTE HIDIRLIK’TAN

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya bir destekte Patlangıç Mahallesi Hıdırlık Mevkii’nden geldi. Hıdırlık’ta toplanan yaklaşık 100 kişi Başkan Saatcı’yı ziyaret etti. Mahallerine yapılan hizmetlerden dolayı Saatcı’ya teşekkür eden Hıdırlık halkı, her zaman Saatcı’nın yanında olduklarını ifade ettiler.

Saatcı’ya olan destek çığ gibi büyümeye devam ediyor.  Saatcı’ya destek yürüyüşleri düzenleyen Fethiyeliler, mahallelerinde toplanıp Saatcı’yı ziyaretlerde gerçekleştiriyorlar. Bunlardan bir tanesi de Patlangıç Mahallesi Hıdırlık Mevkii’nden geldi. Fethiye Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl içerinde yoğun mesai harcadığı Hıdırlık Mevkii’nin alt yapının büyük bir kısmı biterken bölgeye 16.450 m2 parke, 5.609m2’de bordür döşenmişti.

“Allah başımızdan eksik etmesin”

Yaşanan siyasi süreç sonrası Başkanları Behçet Saatcı’ya destek vermek amacıyla toplanan yaklaşık 100 mahalleli Saatcı’yı Belediye’de ziyaret ettiler. Mahalle halkı adına konuşan Ramazan Büyüksolak, “Mahalle sakinleri olarak hem teşekkür hem de destek vermek amacıyla bir araya geldik. Mahallemize yaptığınız hizmetlerden dolayı sizi tebrik etmeye geldik. Her zaman arkanda olduğumuzu söylemeye geldik. Allah sizden razı olsun. Allah başımızdan eksik etmesin” dedi.

“Önemli olan gönül birliği”

Önemli olanın gönüllerde olmak olduğunu ifade eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “2009 seçimlerinde konuşmayı yapmak üzere Hıdırlık’a gittiğim zaman bir kardeşim geldi. Vatandaş bana o zaman, ‘Bak başkan buradan kanalizasyon suyu akıyor. Burada bizim çocuklarımız oynuyor’ demişti. Onu hiç unutmuyorum. Bende o zaman kendilerine bir söz vermiştim. Allah-ü Teala bize sözümüzü yedirmedi. Hıdırlık sakinleri de biraz sabır gösterdi. Sabır sonrası biz Hıdırlık’ın önce alt yapısını sonrada yapabildiğimiz kadar üst yapısını tamamladık. Ufak tefek eksikleri de yapmaya çalışıyoruz. Bu tip ziyaretler bize   hizmet aşkı anlamında çok daha güç veriyor. Bizi motive ediyor.  Saygıdeğer Fethiyelilerle olduğu gibi Hıdırlık halkımızla da gönül birliğimiz var. İnşallah Allah-ü Teala bu birlikteliği devam ettirir. Kendilerine Belediye’ye teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 110 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.