Saatcı’ya bir destek de Kuveyt Türk’den

Fethiye Kuveyt Türk Bankası Şube Müdürü Tamer Aygın, personeli ile birlikte Saatcı’yı desteklediklerini ve yanında olduklarını söyledi.Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye’de yeni açılan Kuveyt Türk bankasını...

Saatcı’ya bir destek de Kuveyt Türk’den

Fethiye Kuveyt Türk Bankası Şube Müdürü Tamer Aygın, personeli ile birlikte Saatcı’yı desteklediklerini ve yanında olduklarını söyledi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye’de yeni açılan Kuveyt Türk bankasını ziyaret etti. Kendisine yapılan ziyaretin ardından iadeyi ziyaret gerçekleştiren Saatcı, ilçede yeni açılan Kuveyt Türk Bankasının hayırlı olmasını diledi. Kuveyt Türk Şube Müdürü Tamer Aygın ise, Başkan Saatcı’nın çok sıcak bir insan olduğunu ifade ederek, personeller ile birlikte Saatcı’yı destekleyeceklerini söyledi.

Kuveyt Türk’ün ilçemize açılmasıyla birlikte şube yetkilileri Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etmişti. Saatcı ilçede faaliyet göstermeye başlayan banka yönetimine iadeyi ziyaret gerçekleştirdi. Samimi ortamda geçen ziyarette Şube Müdürü Tamer Aygın, uzun bir çalışma dönemi dileyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Fethiye’deki finans sektörüne ayrı bir nefes ayrı bir renk getirdiler. İnşallah kendileri de beklediklerini Fethiye’de bulurlar. Kendilerine kolaylıklar diliyorum” dedi.

“Personeller ile Behçet Başkancıyız”

Kendilerini ziyarette çok samimi bir şekilde karşıladığını ifade eden Banka Şube Müdürü Tamer Aygın ise, “Bizi çok sıcak karşılamıştı. Bankacılık sektöründe Fethiye çok ilerlemiş durumda. Biz başkanımızı geldiğimizde çok sevdik. Biz şube olarak da personellerimizle konuşuyoruz. Kendisini inşallah destekleyeceğiz. Bizler Behçet Başkancıyız. Bizim görüşümüz çok net. Bizler bulunduğumuz bölgeye hizmet eden birisiyle çalışmak isteriz. Görüşler farklıdır ancak yerel seçimlerde bu kişilere bakar. Biz burada insanlarla konuştuklarımızdan bunu çıkarıyoruz. Kendisini destekliyor, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.