Saatcı’ya bir destek de Göcek’ten

MHP’den istifa ederek DP saflarına katılan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek ziyaretleri aralıksız olarak devam ediyor.Büyükşehir yasası ile Fethiye Belediyesi sınırlarına katılan belde ve köylerden Fethiye...

Saatcı’ya bir destek de Göcek’ten

MHP’den istifa ederek DP saflarına katılan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek ziyaretleri aralıksız olarak devam ediyor.

Büyükşehir yasası ile Fethiye Belediyesi sınırlarına katılan belde ve köylerden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya destek ziyaretleri aralıksız olarak sürüyor.  Göcek’de toplanan yaklaşık 100 vatandaş Başkan Saatcı’yı Belediye Meclis salonunda ziyaret etti. Bölgedeki sıkıntılarını ve problemlerini Saatcı’yla paylaşan vatandaşlar, Fethiye’deki güzellikleri Göcek içinde istediler. Göcek halkı’nın istek ve şikâyetlerini Saatcı’nın sık sık not aldığı görüldü.

Fethiye Belediyesi’nin yeni sınırları içerisinde bulunan Göcek Beldesi’ndeki vatandaşlar Saatcı için bir araya geldiler. Saatcı’ya ziyaret gerçekleştiren yaklaşık 200 Göcek’li bölgenin sorunlarını da Saatcı’yla paylaştılar. Göcek ve köylerinin sorunlarını iyi şekilde bildiğini söyleyen Saatcı, vatandaşların şikâyetlerini de not aldı. Başkan Saatcı’ya destek vereceklerini söyleyen kalabalık grup, ziyarette farklı siyasi görüşte insanların olduğunu belirterek ‘Biz partiye değil, sizi seviyoruz’ dediler. Bölgeden çok fazla kişinin Saatcı’yı sevdiğini ve buraya gelmek istediklerini ancak işlerinden dolayı gelemediklerini Başkan’la paylaşan vatandaşlar, isteklerini ve bölgenin sorunlarını da anlattılar. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Saatcı, Göcek’i de Fethiye’nin merkezi gibi güzelliklerle buluşturmak için çalışmalar yapacaklarını belirterek, “Her şey nasip. Göcek’le ilgili çalışmalar yapmıştık. Sorunlarını biliyoruz. Allah izin verirse ilerleyen günlerde sizlerle, Göcek halkıyla bir araya geleceğiz” dedi.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.