Saatcı’ya anlamlı ziyaret

Yaşlılar Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette Fethiye Belediyesi tarafından yaptırılan Fethiye SHÇEK Huzurevi'nde yaşayan sakinler Başkan Saatcı'yı ziyarette bulundular. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyarette, hafta...

Saatcı’ya anlamlı ziyaret

Yaşlılar Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette Fethiye Belediyesi tarafından yaptırılan Fethiye SHÇEK Huzurevi'nde yaşayan sakinler Başkan Saatcı'yı ziyarette bulundular. Samimi ve sıcak bir ortamda geçen ziyarette, hafta boyunca çeşitli etkinliklerle yaşlıların güzel bir hafta geçireceğini belirten Huzurevi Müdürü Adem Güngör, "18-24 Mart yaşlılar haftası nedeniyle sayın başkanımıza bir ziyaret düzenledik. Huzurevi belediyenin bir eseridir. Biz de bu eseri yaşlılarımız ile birlikte yaşanabilir bir hale getirmeye çalışıyoruz. Başkanımıza da bizi kabul ettiklerinden dolayı yaşlılarım ve şahsım adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Huzurevi sakinlerinden Kamuran Arslan ise, "Yaşlılar Haftası'nda bizi hatırladıkları ve böyle bir haftayı bizlere kutlama olanağı sundukları için kendimizi daha mutlu hissediyoruz. Yaşamak için de ne mümkünse onu yapıyoruz. Yaşlanmayı sevmiyoruz. Huzurevinden de çok memnunuz. Güzel bir hafta geçiriyoruz. Yılda bir kez değil hep hatırlanmayı ve özellikle gençlerimizle bir araya gelmeyi istiyoruz" diyerek duygularını dile getirdi.

Önemli olanın huzurevi içerisinde huzurlu bir yaşam olması gerektiğini söyleyen Başkan Saatcı da, "Huzurevinde hayatını devam ettiren değerli büyüklerimizi kutluyorum ve ellerinden öpüyorum. Adının huzurevi olması önemli değil, oradaki yaşlılarımızın huzurlu olması önemlidir. Bu huzurlu ortamı da sağlayan Adem kardeşime ve personeline bu konuda gerçekten teşekkür ediyorum. Değerli büyüklerimize de Allah'tan sağlıklı ve huzurlu ömür diliyorum. İnşallah hayatları hep keyifli geçsin" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.