Saatcı’ya afişli destek

Partisi MHP’den istifa ettikten sonra her kesim tarafından destek alan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya vatandaşların ilgisi ve desteği çığ gibi büyüyerek devam ediyor.Fethiye’nin Taşyaka Mahallesi’nde esnaflık...

Saatcı’ya afişli destek

Partisi MHP’den istifa ettikten sonra her kesim tarafından destek alan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya vatandaşların ilgisi ve desteği çığ gibi büyüyerek devam ediyor.

Fethiye’nin Taşyaka Mahallesi’nde esnaflık yapan Eren Bozonoğlu adlı vatandaş dükkânının önüne, “BEDENİM ruhumun kölesi imiş, İNANCIM ömrümün çilesi imiş, TÜRKLÜĞÜM başımın belası imiş, Dediler ki: "Biz bu ruhu atak" başbuğum. ATAK ATAK HAİNLERİ TUTAK BAŞBUĞUM. Ferman Devlet Beyinse, FETHİYE BİZİMDİR… Dik dur Reis...” yazılı dev bir afiş astırarak Saatcı’ya destek verdiğini, MHP’ye tepki vermek istediğini söyledi.

Tek dil vurgusu yapmak amacıyla ve demokratikleşme paketine tepki olarak astırdığı billboardlar ile Türkiye’nin gündemini değiştiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, MHP Genel Merkezi tarafından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmişti. Yaşanan süreç sonrası partisi MHP’den istifa eden Başkan Saatcı’ya herkesimden destek gelmiş, sosyal medya üzerinden toplanan yaklaşık bin kişi Saatcı’ya destek yürüyüşü gerçekleştirmişti.

“ Saatcı’nın yanındayım”

İlçenin farklı bölgelerinden farklı siyasi görüşlü insanlardan destek ziyaretleri alan Saatcı’ya bir destekte Taşyaka Mahallesi’nde ki bir esnaftan geldi. Dükkânının önüne astırdığı dev afiş ile Saatcı’ya destek veren ve MHP’ye tepki gösteren Eren Bozonoğlu adlı esnaf, Saatcı’ya bireysel olarak destek vermek istediğini ve bunun için dükkânın önüne afiş astırdığını belirtti. Herkes tarafından afişin ilgiyle okunduğunu söyleyen ve dükkânın önünden geçen vatandaşların hatta araçların durarak metni okuduğunu belirten Eren Bozonoğlu, “Bu bireysel bir destektir. Partinin yapmış olduğu hasadın sonunda Fethiye’nin gönül adamı Behçet Saatcı’ya yapılan bu haksızlıktan sonra bireysel olarak bir dörtlük altında Başkanımızın her zaman arkasında, hangi yolda giderse gitsin arkasında olduğumuzu göstermek için böyle bir afiş hazırladık. Tamamen bireysel ve partiye bir tepkidir. Kendi içinden gelmiş, kendi tabanından yetişmiş bir insanı anlaşılamaz bir şekilde nasıl harcandığını da görmüş olduk. Başkanımız Behçet Bey hayatta olduğu sürece, bu yolda da yürümeye devam ettiği sürece biz de genç arkadaşlar ve ülküdaşlar olarak yanındayız. Bu böyle bilinsin. Allah’ın izniyle de Mart ayından sonra da devam edilecek olan görev süresince başkanımızın izinden devam etmeye gayret göstereceğiz” dedi.

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.