Saatcı’nın ziyaretleri sürüyor

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile birlikte Muğla İl Merkezindeki ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Saatcı daha önce kendisini ziyaret eden Muğla İl Müftüsü Abdurrahman...

Saatcı’nın  ziyaretleri sürüyor

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur ile birlikte Muğla İl Merkezindeki ziyaretlerini sürdürdü. Başkan Saatcı daha önce kendisini ziyaret eden Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak, Muğla Orman Bölge Müdürü Mustafa Kara ve Muğla Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar’a iadeyi ziyaret gerçekleştirdi.

Muğla İl Müftüsü Abdurrahman Koçak’la sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Muğla Müftüsü Koçak, Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Saatcı Orman Bölge Müdürlüğü ve Vergi Dairesi Başkanlığı’nda da ilgiyle karşılandı. Muğla’daki ziyaretleri sırasında yolda vatandaşlar tarafından fark edilen Başkan Saatcı, bölge halkıyla da bol bol fotoğraf çektirdi.

Kendisine daha önce ziyaret eden kurum başkanlarına gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Saatcı, “Sıcak karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.  Ben yoğunluktan dolayı ziyaretleri biraz geç gerçekleştirdim. Bugüne nasipmiş. Samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 65 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.