Saatcı’nın mitingi bugün

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, tüm Fethiyelileri bugün saat: 14.00’da Beşkaza Meydanı’nda gerçekleşecek olan ‘Sevdamız Fethiye’ adlı mitinge davet etti. Fethiyeli yerel sanatçıların...

Saatcı’nın mitingi bugün

Fethiye Belediye Başkanı ve Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, tüm Fethiyelileri bugün saat: 14.00’da Beşkaza Meydanı’nda gerçekleşecek olan ‘Sevdamız Fethiye’ adlı mitinge davet etti. Fethiyeli yerel sanatçıların vereceği konser ve ikramlarında olacağı mitinge Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’da katılacak. Fethiyelileri meydanda görmek bize güç verecek diyen Başkan Saatcı, tüm Fethiye’yi Beşkaza meydanına davet etti.

Tüm Fethiye’yi mitinge davet eden Başkan Saatcı, “Mahalle toplantılarında hep dile getiriyoruz. ‘Beşkazalılar, Beşkaza Meydanında buluşuyor’ diyoruz. Saygıdeğer Fethiyelileri Cuma günü (bugün) saat: 14.00 da Beşkaza Meydanında bir arada olmaya davet ediyorum. Demokrat Parti Genel Başkanımızda mitingimize teşrif edecek. Bayram havasında geçecek olan etkinliğimizde tüm Fethiye’yi davet ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.