SAATÇİ’DEN BAŞKAN GÜRÜN’E ZİYARET

Doğruyol Partisi Muğla İl Başkanı Gizem Saatçi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Buket Kallem’i ziyaret etti. Saatçi, tarımsal faaliyetleri hakkındaki projelerini aktararak,...

SAATÇİ’DEN BAŞKAN GÜRÜN’E ZİYARET

Doğruyol Partisi Muğla İl Başkanı Gizem Saatçi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Buket Kallem’i ziyaret etti. Saatçi, tarımsal faaliyetleri hakkındaki projelerini aktararak, belediyenin çalışmalarını dinledi.

İl Başkanı Saatçi, “Türkiye'de tarımsal ata tohumu bilimsel araştırma, geliştirme laboratuvaru olarak öncülük yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi 'nin çalışmalarını dinlemek ve bu konuda tüm Türkiye' de farkındalık yaratmak için tarımsal alandaki projelerimizi anlatmak için Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e ziyarette bulunduk. Tüm DYP İl Başkanlarımız TARIMSAL destek için ata tohumu hafvazı adı altında projeye katkı, ülke çapında katılımı arttırmak için kendi İl Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla görüşecekler. Genel Başkanımız Sayın Avukat Çetin Özaçıkgöz beyefendi konuyla alakalı parti seçim programına konuyu dahil ettiklerine dair diğer projeyi destekleyen siyasi parti liderleri gibi imzalı beyannamesini yakında kamuoyuna sunacaklarını söylediler” dedi.

Bu haber toplam 279 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.