Saatcı’dan sporculara nasihat: Örnek insan olun

Türkiye Basketbol Federasyonu Muğla Yıldız Erkekler Basketbol Ligi'nde namağlup bitirip, Muğla İl Şampiyonu olan Fethiye Belediyespor Yıldız Erkek Basketbol Takımını Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı yemekte bir araya getirdi....

Saatcı’dan sporculara nasihat:  Örnek insan olun

Türkiye Basketbol Federasyonu Muğla Yıldız Erkekler Basketbol Ligi'nde namağlup bitirip, Muğla İl Şampiyonu olan Fethiye Belediyespor Yıldız Erkek Basketbol Takımını Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı yemekte bir araya getirdi. Sporculara seslenen Başkan Saatcı, “Şuan için çok başarılı bir sporcu olabilirsiniz. Ancak, bunun dışında her şeyden önce iyi birer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve örnek bir insan olun” dedi.

Grup maçlarına yenilgisiz bitiren takımımız, 13 Şubat'ta oynadığı yarıfinalde Bodrumspor'u, 14 Şubat'ta yapılan finalde ise Bodrum Fener Ege Spor Kulübü'nü yenerek Muğla Şampiyonu olarak ilçemizi gururlandırmıştı. Ege bölgesinde Muğla’yı temsil edecek olan Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı’nın başarısını Başkan Saatcı düzenlemiş olduğu akşam yemeği ile kutladı.

“Önce örnek insan, sonra iyi sporcu olun”

Fethiyeli sporculara şans verildiği takdirde neler yaptıklarını her zaman gördüklerini ifade eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Belediyespor’u 2001 yılında kurulduğunu ve birkaç branşla başlanan kulübün şimdi 15’in üstüne branşa sahip olduğunu kaydetti. Konuşmasında Belediyespor’un sporcularına seslenen Başkan Saatcı, “Müsabakalarda iyi sonuçlar alabilirsiniz. Kupalar alabilirsiniz. Bölgesel ligde Muğla’yı temsil edebilirsiniz. Ancak bunların dışında her şeyden önce iyi birer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve örnek bir insan olun. Ve derslerini kesinlikle ihmal etmeyin. Belki şuanda iyi birer sporcu olarak kendinizi değerlendiriyorsunuz ama hayata atıldığını zaman bu yaptığınız işin sizlere neler kazandırdığını daha da iyi göreceksiniz” diye konuştu. Başkan Saatcı, Belediyespor Başkanlığı görevine başlayan Mustafa Ferizcan’a da  kısa sürede göstermiş olduğu başarıdan dolayı da kutlarken, teknik ekip ve sporculara da tek tek teşekkür etti.

Takım kaptanı Berk Avcı ise, sezonun nasıl geçtiğini basın mensuplarıyla paylaştı. Kupa almanın dışında Belediyespor’da çok şey öğrendiklerini ifade eden Avcı, ligi namağlup bitirmenin de ayrı bir gurur kaynağı olduğunun altını çizdi.

Bu haber toplam 99 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.