Saatcı’dan Selanikliler ve şöforlere ziyaret

Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Pazarcılar Odası’na gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bir diğer seçim geçiren Sivil Toplum Örgütleri olan Şoförler Odası ile Selanikliler Derneği’ne...

Saatcı’dan Selanikliler ve şöforlere ziyaret

Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Pazarcılar Odası’na gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, bir diğer seçim geçiren Sivil Toplum Örgütleri olan Şoförler Odası ile Selanikliler Derneği’ne ziyaret etti. Samimi ortamda geçen ziyaretlerde Şoförler Odası Başkanı Hayri Topçu, Başkan Saatcı’nın yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu, halkın bunu iyi bir şekilde değerlendireceğini ifade etti. Selanikliler ise, Başkanları Behçet Saatcı’nın her zaman derneklerine destek olduğunu söyleyerek, ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’nın Şoförler Odası’na gerçekleştirdiği ziyarete Başkan Yardımcıları Mehmet Yılmaz Cesur ve Metin Talaş katıldı. Ziyarette konuşan Başkan Saatcı, “Sivil Toplum Örgütleri’yle 15 yıldır iç içeyiz.  İlk defa Fethiye’de, Şoförler Odası ve Esnaf odasında rakipsiz seçim yapıldı. Yani şuan görev yapan arkadaşların karşısına, ‘Ben bu işi daha iyi yaparım’ diyen bir arkadaşımız çıkmadı. Yani iki başkanımda tek başlarına seçimlere girdiler. Tabanda başkanlarımıza destek vererek, seçimlere büyük katılım gösterdi. Bu da Hayri Başkanımın ve Mehmet Başkanımın bu işleri ne kadar doğru yaptığını gösteriyor. Ben Hayri Başkanıma ve yeni yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Başkanlarım artık biraz daha sorumluluk altına girdiler. Ama bilgi ve birikimi ile Hayri ve Mehmet Başkanım bunların üstesinden gelecek” dedi.

“Halk yapılanları görecektir”

Fethiye’de yapılan hizmetlerden bahseden Fethiye Şoförler Odası Başkanı Hayri Topçu, “Biz başkanımızı ortaokuldan bu yana tanıyoruz. Biz bir aile gibiyiz. Başkanımızı da öyle görüyoruz. Seçimlerde de belli bir döneme giriliyor. Öncelikle ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçimlerde de başarılar diliyorum. ‘Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır’ diye bir söz var. Biz pek sözde bilemeyiz ama Başkanımın iyi hizmet yaptığına inanıyorum. Halk bu çalışmaları iyi bir şekilde değerlendirecektir.  Başkanımın kadrosunu biliyoruz. Başkanın kadrosu gerçekten başarılı ve tecrübeli. Halkımın bunları değerlendirecektir” dedi.

“Selanikliler ile etle tırnak gibiyiz”

Şoförler Odası’ndaki samimi ziyaretinin ardından Selanikliler Derneği’ne ziyaret eden Saatcı, burada da Selanikliler Derneği’ndeki vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur’la da samimi sohbetler eden Selanikliler, Başkanları Behçet Saatcı’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler. Selanikliler ile her zaman etle tırnak gibi olduklarını ve her taleplerini yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “ Yeni seçilen arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Bizim 1999 yılından bu yana Selaniklilere ile olan beraberliğimiz aynı şekilde devam edecek. Ben başkanımızı kutluyorum. Başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.