Saatcı’dan Şehit Fethi Bey Okulu’na ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak çalışan müfettişlerin Özel Şehit Fethibey ilk ve ortaokulunda öğrencilere yönelik yapmaya çalıştığı sorgulama velilere takılmış, müfettişler,  pedagog olmadan çocuklarını...

Saatcı’dan Şehit Fethi Bey Okulu’na ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak çalışan müfettişlerin Özel Şehit Fethibey ilk ve ortaokulunda öğrencilere yönelik yapmaya çalıştığı sorgulama velilere takılmış, müfettişler,  pedagog olmadan çocuklarını sorguya çekmesine izin vermek istemediklerini belirten velileri görünce okulu terk etmişti. Yaşananlar sonrası Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Şehit Fethi Bey ilköğretim okulu yönetimine ziyaret gerçekleştirdi. Saatcı, “Biz nerede mağdur varsa nerede bir mazlum varsa şimdiye kadar onun yanında olduk. Bundan sonrada böyle olacak” dedi.

Okul Müdürü Dindar Akgül ile sohbet havasında bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Saatcı, yaşananlar ilgili gazetecilerin sorusu üzerine kısa bir değerlendirme yaptı. Saatcı, “İnternet sayfalarında, sosyal medyada, basında, televizyonda son günlerde özellikle hizmete bağlı okullar konusunda çok ciddi sıkıntılar var. Sanki bir el huzura çok ihtiyacımız olan bir dönemde Türkiye’yi mikser gibi karıştırıyor. Nerede huzur varsa, nerede mutluluk varsa nerede bir sakinlik varsa orayı karıştırmak istiyorlar. Buna da anlam veremiyorum. 28 Şubat sürecinde ikna odaları vardı. Şimdi de sanki ikna bölgeleri oluştu. Okullarımıza gelip 11, 12, 13 yaşındaki çocuklarımıza sorular soruluyor. Bu anlamda bu yapılanların ülkedeki kardeşlik ve barış ortamına zarar getirecek düşüncesindeyim. İnşallah aklıselim galip gelsin. Dünkü duyum üzerine buraya geldim. Biz nerede mağdur varsa nerede bir mazlum varsa şimdiye kadar onun yanında olduk. Bundan sonrada böyle olacak” dedi.

Bu haber toplam 160 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.