Saatcı’dan Kocadon’a ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.30 Mart 2014 seçimlerinin ardından yoğun programı nedeniyle geç de olsa Mehmet Kocadon'a hayırlı olsun ziyaretine geldiğini...

Saatcı’dan Kocadon’a ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti.

30 Mart 2014 seçimlerinin ardından yoğun programı nedeniyle geç de olsa Mehmet Kocadon'a hayırlı olsun ziyaretine geldiğini belirten Saatcı, "Sayın Mehmet Kocadon, çok sevdiğim, yakın bir arkadaşımdır. Kendisi daha önceleri Fethiye'ye gelerek beni ziyaret etmiş, ayrıca 2014 yerel seçimlerinin ardından telefonla Belediye Başkanlığımı tebrik etmişti. Öncelikle bu nazik davranışları için kendisine çok teşekkür ederim. Yerel seçimlerin ardından Bodrum Belediye Başkanlığı'ndan dolayı kendisini tebrik eder, görevinin öncelikle Bodrum'a, daha sonra Muğla ilimize hayırlı olmasını dilerim. Başarılı çalışmalarını tüm Bodrum Yarımadası’nda da devam ettireceğinden eminim" dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise Saatcı'ya teşekkür ederek, "Öncelikle bu nazik ziyareti için Fethiye Belediye Başkanı Sayın Behçet Saatcı'ya teşekkür ederim. Sayın Saatcı'nın dediği gibi; belediye başkanları olarak görüşmemizin yanı sıra yakın dostluğumuz da bulunmaktadır. Kendisi için kara gün dostu da demek isterim. Yaşadığım kötü günlerde beni hiç yalnız bırakmadı. Kendisine bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyorum. Ben de 2014 yerel seçimlerinin ardından Fethiye Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Sayın Behçet Saatcı'yı kutlar, görevinde başarılar dilerim. Ayrıca Bodrum ve Fethiye'nin birlikte bulundukları platformlardaki birlik beraberlik içerisinde uyumlu çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini de belirtmek isterim" şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 62 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.