Saatcı’dan Isparta aracına ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Gülün Yolcuğu sloganı ile Isparta’nın tanıtımı için yola çıkan tanıtım aracının Fethiye’deki standını ziyaret etti.Ziyarette değerlendirmede bulunan Fethiye Belediye Başkanı...

Saatcı’dan Isparta aracına ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Gülün Yolcuğu sloganı ile Isparta’nın tanıtımı için yola çıkan tanıtım aracının Fethiye’deki standını ziyaret etti.

Ziyarette değerlendirmede bulunan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Gül bizler için ayrı bir anlam ifade ediyor. Peygamber efendimizin terinin gül kokusu olduğu söylenir. Gül deyince akla ilk önce Peygamberimiz geliyor daha sonra ise tabiattaki en güzel çiçeklerden bir tanesi geliyor. Gülün de diyarı Isparta. Isparta Valiliği, Isparta Belediyesi, Isparta’daki Sivil Toplum Örgütleri işbirliği ile bu şekilde tanıtım yapıyorlar. Dünden itibaren de kendilerini ilçemizde misafir olarak ağırlıyoruz. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Fethiye’nin tanıtıma ihtiyacı olmadığını söyleyen Saatcı, “Benim her zaman dediğim bir olay var. Ramazan bayramında Fethiye’yi gördükten sonra ben Fethiye’nin tanıtım anlamında bir eksiği kaldığını inanmıyorum. Fethiye her geçen gün kalite yükseltiyor. Ve bizler kaliteyi yükseltmek zorundayız. Bizim artık tanıtım diye bir eksiğimiz yok ancak gelen turistte memnuniyeti yükseltecek işler yapmalıyız. Çok daha temiz bir şehir, daha düzenli bir şehir, kaliteli hizmet, kaliteli ürün sunmak, kaliteli yatakların sayısını yükseltmek gibi. Bizim zaten var olan değerlerimiz, markalarımız var. Dediğim gibi ben Fethiye’nin tanıtım eksiği olduğuna inanmıyorum. Fethiye’nin kaliteyi biraz daha yükseltmeye ihtiyacı var. Bunu sağladığımız zaman, Fethiye bu anlamda hedefimiz olan yaşamaktan keyif alınan, gelenlerinde gıpta ettiği bir şehir olacak” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 105 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.