Saatçı’dan Hal Birliği’ne ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı, Karaçulha Hal Birliği yönetici ve esnaflarını ziyaret ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Karaçulha Hal Birliği Başkanı...

Saatçı’dan Hal Birliği’ne ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı, Karaçulha Hal Birliği yönetici ve esnaflarını ziyaret ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Karaçulha Hal Birliği Başkanı Yusuf Kazandere ve personeli ziyaret etti.  Ziyaret sırasında konuşan Saatçı, “Büyükşehir ile ilgili yanlış bir algı var. Yeni yasa gereği buralar Büyükşehir’e geçiyor. Her şey Büyükşehir’in kontrolünde derken, 1 kişinin kontrolünde değil. Seçilmiş arkadaşlarımın her şey kontrolünde olacaktır” dedi.

“Hal birliği bizim için hayaldi”

Samimi ortamda geçen ziyarette personeller ve ziyarete katılım sağlayan vatandaşlarla sohbet eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “ Burası bir süreçti. 1999 yılından bu yana burası bizim için bir hayaldi. Hayallerimiz gerçekleşti. Hayallerimizin gerçekleşmesi dışında biz bu rakamları aklımızdan bile geçiremezdik. 2012 yılında 500 bin lira gibi tahsil edilen bir vergi var. 2012 ve 2013 yılında toplam 1 milyon 133 bin lira para toplanmış. Biz bu rakamları telaffuz bile edemezdik. Hem kontrollü olması, hem üreticinin korunuyor olması ve belirli bir teşkilat kurularak burada bir disiplin sağlanmasının herkese faydası var. Başta yönetici kardeşlerimiz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. ” ifadelerini kullandı.

“Büyükşehir’e Fethiye’den meclis üyelerimiz gidecek”

Büyükşehir’le ilgili yanlış bir algının olduğunu da ifade eden Saatcı, “Yeni yasa gereği buralar Büyükşehir’e geçiyor. Fakat yanlış bir algı var. Sanki biz elimizi eteğimizi her şeyden çekeceğiz, her şey büyükşehir kontrolüne geçecek. Hayır! Önerilerimiz, bizim bu anlamdaki taleplerimiz, bizim arkadaşlara yapacağımız işlerle ilgili talepler her hâlükârda yerine getirilecektir. Zaten bu anlamda Muğla Büyükşehir Belediye meclisinde de Fethiye’den seçilen arkadaşlarımız ilçemizi temsil edecek. 5 arkadaşımız benle beraber 6 arkadaşımız, Seydikemer’i de saydık mı takriben 12 kişiden oluşan bir ekip olacaktır. Bu ekip bu bölgenin taleplerini orada ifade edecekler. Yani her şey Büyükşehir’in kontrolünde derken, 1 kişinin kontrolünde değil. Seçilmiş arkadaşlarımın her şey kontrolünde olacaktır. Bunu da özellikle vurgulamak istiyorum. Bu eksiklerin giderilmesi de bizim boynumuzun borcu olacak. Her şeyi oradan beklemeyip, yetebildiğimiz kadarını yapmaya çalışacağız” dedi.

Hal Birliği Başkanı Yusuf Kazandere ise, “Başkanımız bizi onurlandırdı. Ziyaret gerçekleştirdi. Kendisi de ifade etti. Bize burada görev tebliğ edildi. Burada üçüncü yılımıza girdik. Başkanımızda buranın kurucularından olarak esnaflarımızla görüşecek” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 89 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.