Saatcı’dan Gürün’e ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur, meclis üyeleri Mete Atay ve Nurkaya Gündoğdu ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.Fethiye...

Saatcı’dan Gürün’e ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur, meclis üyeleri Mete Atay ve Nurkaya Gündoğdu ile birlikte Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 30 Mart yerel seçimlerinde Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Osman Gürün’ü tebrik etti ve yeni görevinde başarılar diledi. 30 Mart yerel seçimlerinde Muğla’nın büyükşehir olmasıyla, büyükşehir belediyesinin görev, yetki ve sorumluluklarının arttığını söyleyen Behçet Saatcı, yeniden yapılanma sürecinde Başkan Gürün’e başarılar diledi.

“Saatcı’yı kutluyorum”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Başkan Gürün; “Vatandaşlarımızın seçimlerden sonra mağdur olmaması için Muğla’da büyükşehir yapılanması konusunda hazırlıklarımızı yapmıştık. İlçe belediyelerimizle birlikte koordineli çalışarak bu geçiş sürecini hep birlikte en az sıkıntıyla atlatacağız.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya ve meclis üyelerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya seçimlerdeki başarısı için tekrar kutluyorum.” dedi. 

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.