Saatcı’dan Fethiyespor’a tam destek

Fethiyespor yeni yönetiminin göreve gelmesiyle birlikte takımın başına geçirdiği Galatasaray ve Beşiktaş’ın eski ve başarılı futbolcularından Ahmet Yıldırım beraberinde kulüp yönetimiyle birlikte Fethiye Belediye Başkanı...

Saatcı’dan Fethiyespor’a tam destek

Fethiyespor yeni yönetiminin göreve gelmesiyle birlikte takımın başına geçirdiği Galatasaray ve Beşiktaş’ın eski ve başarılı futbolcularından Ahmet Yıldırım beraberinde kulüp yönetimiyle birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti.

Samimi ortamda geçen ziyarete Fethiyespor Kulübü Başkanı Okan Uysal ve yönetimi de katıldı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Bu takımı al, 3,5 senede süper lige kadar götür. Sonuna kadar arkandayız. Şehir arkanda. Tecrübelerini ve birikimlerini biliyoruz. Çok sevindik. Arkadaşlar seni takımın başına getirerek doğru bir tespit yapmışlar. Bizde sana güveniyoruz” dedi.

Fethiyespor teknik direktörü Ahmet Yıldırım ise, “İlk geldiğimde biraz tereddütler içerisindeydim. Geçmişten gelen kötü bir izlenim vardı. Okan Uysal ile tanıştıktan sonra fikirlerim değişti. Büyük bir şehir olduğunu biliyordum zaten. Hedefimiz Fethiyespor’u istenilen yere getirmektir. Bunun için mücadele vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 61 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.