Saatcı’dan esnaf ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Karaçulha’da bulunan hal esnafını ziyaret ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulunurken sorun ve isteklerini de dinledi.Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Karaçulha...

Saatcı’dan esnaf ziyareti

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Karaçulha’da bulunan hal esnafını ziyaret ederek karşılıklı bilgi ve görüş alışverişinde bulunurken sorun ve isteklerini de dinledi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Karaçulha Toptan Hal Pazarındaki hal birliği ziyaretinin ardından bölgede bulunan tüm esnaflara ziyaret gerçekleştirdi. Hal birliği içerisinde bulunan tüm esnaf ve komisyoncuları gezen Saatcı, vatandaşlarla sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi. Gittiği her yerde halkın büyük ilgisiyle karşılaşan Saatcı’ya Karaçulha halkı da ‘Yanındayız’ mesajı verdi.

Karaçulha Hal Birliği ziyareti sonrasında toptancı halinin tamamını gezen Saatcı, vatandaşlarla sohbet etti. Hal birliği içerisindeki laboratuvarı da es ziyaret eden Saatcı, işleyiş düzeni hakkında personellerden bilgiler aldı.

Karaçulha Hal Birliği’ndeki esnaflar gezisinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Saatcı, “Biraz önceki ziyaretimde Yusuf ağabey teşekkür etmişti ve ‘Başkan beni övdü’ demişti. Esnafları gezdikten sonra birkez daha söylüyorum ki, Hal Birliği ekibini az övmüşüm. Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Dolaştığım yerlerde esnaf arkadaşlarımın yüzleri gülüyor. Burada amacın sonuca ulaştığını gösteriyor. Birde esnaf arkadaşlarımızın şuan işlerinin iyi olduğunu gösteriyor. Allah bu sıkıntılı dönemde tüm esnaflarımızın yüzünü güldürsün inşallah. Hepsine teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 70 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.