Saatcı’dan CHP’ye ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde DP’li Meclis Üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütüne ziyarette bulundu.  Saatcı; “Çiçek bahçesinde tek renkli bir çiçek olsa, çokta keyifli...

Saatcı’dan CHP’ye ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde DP’li Meclis Üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Örgütüne ziyarette bulundu.  Saatcı; “Çiçek bahçesinde tek renkli bir çiçek olsa, çokta keyifli bir bakışa sevk etmez. Bu farklılıklar bizim güzelliklerimizdir. Bir buket çiçeğin içerisinde farklı renkler hepimize hoş gelir. Ben hadiseye böyle bakıyorum” dedi.

Geçtiğimiz günlerde CHP Fethiye İlçe Örgütü ve CHP’li meclis Üyeleri 4’üncü kez Fethiye Belediye Başkanlığı görevine seçilen Behçet Saatcı’yı ziyaret ederek yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar dilemişti. Bu ziyaretin ardından Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı CHP Fethiye İlçe Örgütüne iade-i ziyarette bulundu. Saatcı ve beraberindeki meclis üyelerini ziyaret esnasında CHP İlçe Başkanı Emrah Doğu ve CHP’li Meclis Üyeleri kapıda karşıladılar. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konulan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı “Geçtiğimiz günlerde İlçe Başkanı ve halkın iradesiyle seçilen Cumhuriyet Halk Partili Meclis Üyesi arkadaşlarımız bizleri ziyarete gelmişlerdi. Bizde bugün şehir dışında bulunan meclis üyesi arkadaşlarımız hariç diğer meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte hem iadeyi ziyarette bulunmak hem de Cumhuriyet Halk Partisinin yerel seçimlerde sandığa yansıyan meclisteki başarısından dolayı tebrik etmek istedik” dedi.

“Bu farklılıklar bizim güzelliklerimizdir!”

59 ay birlikte çalışacak olduğumuz CHP’li Meclis Üyesi arkadaşlarımı tebrik ediyorum diyen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı “Artık seçimler bitti. Seçimlerde sandığın iradesi hem Başkan olarak hem de Meclis Üyesi olarak meclise yansıdı. Ölçeğimiz Fethiye olduğuna göre siyasi parti ayrımı yapmaksızın inanıyorum ki, geçen dönemde yaşananlardan da ders alınarak Fethiye Belediyesi Meclisi, Fethiye Belediyesi’nin çalışan arkadaşları ile bir bütün olarak önceliği Fethiye olan ve Fethiye’mizin yaşamaktan keyif alınacak bir mekana dönüşmesi konusunda katkı sağlayacak. Hem yatırımda, hem projede destek verecekleri konusunda en ufak bir şüphem yok. Seçilmiş insanların arasında geldikleri yer konumu itibari ile muhakkak bir siyasi görüşleri vardır ama yerel seçimlerde o yaşadığın yörenin artıları, eksileri, güzellikleri ya da çirkinlikleri değerlendirilir. Mecliste oluşan aritmetiği Fethiye’nin artısı olarak görüyorum. Çiçek bahçesinde tek renkli bir çiçek olsa hepimizi çokta keyifli bir bakışa sevk etmez. Bu farklılıklar bizim güzelliklerimizdir. Bir buket çiçeğin içerisinde farklı renkler hepimize hoş gelir. Ben hadiseye böyle bakıyorum. Bu anlamda meclis üyesi arkadaşlara çalışacağımız dönemde başarılar diliyorum ve Sayın İlçe Başkanımız Emrah Doğu’ya da göstermiş olduğu yakınlıktan ve samimiyetten dolayı teşekkür ediyorum. Hepimizin Fethiye’miz için yapabileceği bir şey vardır düşüncesi ile Fethiye’nin taleplerini, isteklerini yerine getirecek bir dönem olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Emrah Doğu ise “Behçet Başkanın da söylediği gibi halk kararını vermiştir. Halkımız Behçet Başkana yeniden Başkanlık görevini verdi. Bizlere de Mecliste çoğunluğu verdi. Amacımız tek bir çizgi, içerisinde Fethiye’yi daha güzel bir şekilde Marmaris ile Bodrum ile yarışır seviyeye taşımaktır. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendisine ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.