Saatcı’dan AK Parti’ye ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde meclis üyeleriyle birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Saatcı, “ Seçim bitti, artık birlik ve hizmet zamanı”...

Saatcı’dan AK Parti’ye ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı beraberinde meclis üyeleriyle birlikte Adalet ve Kalkınma Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan Saatcı, “ Seçim bitti, artık birlik ve hizmet zamanı” dedi.

Meclis üyeleri ili birlikte AK Parti Fethiye İlçe başkan ve yöneticilerini ziyaret eden Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Yerel iktidarı, yerel muhalefetiyle hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız Fethiye’yi çok daha güzel şartlara getirmek için çaba göstereceğiz. Çalışacağız. Fethiye’de seçim bitmiştir. Artık hizmet zamanıdır” dedi.

Saatcı AK Parti’nin Türkiye genelinde göstermiş olduğu başarıya da değinerek, “Adalet Kalkınma Partisi İlçe Başkanı ve birbirinden değerli meclis üyelerimizin bize yapmış olduğu ziyaretin iadesi için buradayız. Tabi seçim geçti. Üzerine basarak her zaman vurguladığım gibi Hepimizin Fethiye için yapabileceği bir şeyler vardır! Yerel iktidarı, yerel muhalefetiyle hepimiz birlik ve beraberlik içerisinde yaşadığımız Fethiye’yi çok daha güzel şartlara getirmek için çaba göstereceğiz. Çalışacağız. Fethiye’de seçim bitmiştir. Artık hizmet zamanıdır. Ayrıca Adalet ve Kalkınma Partisinin Türk siyasi hayatına atıldığı 2002 yılından itibaren girmiş olduğu tüm seçimlerden zaferle çıkmış olmasından dolayı da Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Sayın Genel Başkanını, yönetim kurulu üyesi arkadaşları, bu partiyi kuranları ve Fethiye’de yöneticilik yapan arkadaşları kutluyorum. Neticede siyasetçinin başarısı sandıkta, iş adamının başarısı kasada, sporcunun başarısı madalyada, öğrencinin başarısı da diplomada belli olur. Bu anlamda Allah var 2002 yılından bu yana hiçbir seçimde ikinci bile olmayan, ‘İkinci olursam siyaseti bırakırım’ diyebilecek kadarda açık yüreklilikle davranan bir genel başkan var. O yüzden başarılarını da cani gönülden kutluyorum. Şimdi iş birliği ile güzel işler yapma zamanıdır. Başkanımın şahsında ilçemizde Adalet ve Kalkınma Partisi’ne gönül vermiş herkesi kutluyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“Saatcı’ya inancımız tamdır”

Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Saruhan ise, “Sayın Başkana hoş geldiniz diyorum. Ayaklarına sağlık. Fethiye artık 41 mahalleden oluşan önceki oranla sadece merkezden ibaret olmayan köyleri de içerisinde bulunduran büyük bir yerleşim alanı. Fethiye’nin bundan sonra yatırıma çok daha ihtiyacı var. Sayın Başkanın bundan sonraki çalışmalarında da bunu yapacağına inancımız tamdır. İktidar Partisi olarak bize gelen her şeyi değerlendirip iyi olan çalışmaları sonuna kadar yanında olacağımızı belirtmek istiyorum. Başkan Behçet Saatcı’nın bundan önceki yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra kendilerinin de ifade ettiği gibi çok daha büyük işlere, çok daha kıymetli işlere el birliği ile imza atacağımıza deklare ediyorum” şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 92 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.