Saatcı Üzümlü’de mesai yaptı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Büyükşehir yasasıyla mahalle olan belde belediyelerinde mesai yapmayı sürdürüyor. Vatandaşlarla bir araya gelip bölgenin sorunları hakkında bilgiler alan Saatcı bugün Üzümlü’deydi....

Saatcı Üzümlü’de mesai yaptı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Büyükşehir yasasıyla mahalle olan belde belediyelerinde mesai yapmayı sürdürüyor. Vatandaşlarla bir araya gelip bölgenin sorunları hakkında bilgiler alan Saatcı bugün Üzümlü’deydi. Yeşil Üzümlü Beldesi’ne sabah erken saatlerde giden Saatcı, bölgede arazi gezisi de yaptı.

Ölüdeniz ve Göcek’in ardından Yeşil Üzümlü’de mesai yapan Başkan Saatcı, ilk önce Fethiye Belediyesi’nin Üzümlü ek binasında çalışan belediye personelleriyle bir araya gelerek bir toplantı gerçekleştirdi. Belediye personellerine birçok konu hakkında bilgiler aktaran Saatcı, aynı zamanda belediyeye gelen Üzümlü halkının isteklerini de personellerden öğrendi. Saatcı daha önce 41 mahalle muhtarıyla da bir araya gelip tüm mahallelerin acil sorunları hakkında muhtarlardan bilgiler almıştı.

Saatcı Yeşil Üzümlü’de yaptığı mesai de aynı zamanda arazi geziside yaptı. Birçok bölgeyi gezen Saatcı daha sonra ise Yeşil Üzümlü’deki makamında vatandaşları kabul etti. Her vatandaşın sorununu teker teker dinleyen Saatcı daha sonra ise Fethiye Belediyesi’ne dönerek mesaisini sürdürdü.

Bu haber toplam 59 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.