Saatcı, taksicilerin yanında

Fethiye Taksiciler Kooperatifi başkanlığına seçilen Çağdaş Kocayiğit ve yönetim kurulu Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret ettiler. Kocayiğit geçmişte olduğu gibi koordineli bir şekilde Fethiye Belediyesi...

Saatcı, taksicilerin yanında

Fethiye Taksiciler Kooperatifi başkanlığına seçilen Çağdaş Kocayiğit ve yönetim kurulu Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret ettiler. Kocayiğit geçmişte olduğu gibi koordineli bir şekilde Fethiye Belediyesi ile işbirliklerinin süreceğini kaydetti. Başkan Saatcı ise, şimdiye kadar taksicilerle aralarına sigara kağıdı bile girmediğini söyleyerek, yeni yönetimin hayırlı olmasını diledi.

Samimi ortamda geçen ziyarette Taksiciler Kooperatifi Başkanı Çağdaş Kocayiğit, “Başkanımızın yanımızda olduğunu biliyoruz. Bir sorunumuz olduğunda bir kapıyı çalmak kadar yakın olduğumuzu da biliyoruz. Kendisine bizi kabul ettiği için teşekkür ediyoruz” dedi. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da, “Derya’ya şimdiye kadar taksicilere yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Çağdaş kardeşim ve yönetimine de başarılar diliyorum. Taksici deyince aklımıza çalışma arkadaşlarımız olarak geliyorlar. Geldiğimiz günden bu yana aramıza sigara kağıdı bile girmedi. Taksici yeri geldiğinde polis yeri geldiğinde ambulans. Büyükşehir yasası sonrası arkadaşlarımın bazı sıkıntıları var. Her ne kadar yetki biz de olmasa da taksicilerimizin hakları konusunda resmi kurum olarak sorunlarını iletmeye devam edeceğiz. Başkan ve yönetim kurulu nezdinde tüm taksici kardeşlerime saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum. Allah onların tekerlerine taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.