Saatcı: Söz bitti hizmet başladı

Mazbatasına alarak 4. Dönemine başlayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “ Artık söz söyleme bitti, yapma devri başladı.” Dedi.Fethiye Belediye Başkanlığı’na 4. kez büyük bir zaferle seçilen Behçet Saatcı ve...

Saatcı: Söz bitti hizmet başladı

Mazbatasına alarak 4. Dönemine başlayan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “ Artık söz söyleme bitti, yapma devri başladı.” Dedi.

Fethiye Belediye Başkanlığı’na 4. kez büyük bir zaferle seçilen Behçet Saatcı ve beraberinde 8 meclis üyesi İlçe Seçim Kurulu Başkanı Özen Yakar’dan mazbatalarını aldılar. Seçim döneminde herkesin meydanlarda bir şeyler söylediğini ifade eden Başkan Saatcı, “Büyük Fethiye ile 1999 yılında başladığımız güne döndük bir yerde… Bu yüzden artık söyleme devri bitti, yapma devri başladı” ifadelerini kullandı.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yla beraber, Mehmet Yılmaz Cesur, Mete Atay, Besir Pehlivan, Nurkaya Gündoğdu,  Alaattin Yıldırım,  Mehmet Sezgin, Mehmet Ünsal ve Hasan Yöntem de mazbatalarını aldılar.

İlçe seçim kurulunda, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Özen Yakar, Saatcı’nın, 30 Mart 2014'te mahalli idareler seçimiyle ilgili oylama sonucu dördüncü kez Fethiye Belediye Başkanlığı’na seçildiğini belirterek, tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.

Mazbatasını aldıktan sonra gazetecilerin ‘Söylemek istediğiniz mesajlarınız nelerdir?’ sorusuna cevap veren Saatcı, “Büyük Fethiye ile 1999 yılında başladığımız güne döndük bir yerde. Herkes seçim meydanlarında söylemek istediklerini söylediler. Bu yüzden artık söyleme devri bitti, yapma devri başladı. Allah utandırmasın. Bu seçim diğer 3 seçimden çok farklıydı. Bu konuda ne demek istediğimi saygıdeğer Fethiyeliler çok iyi biliyor. Kendilerine müteşekkirim” dedi.

Bu haber toplam 76 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.