Saatcı şehit annelerini unutmadı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Anneler Günü'nde şehit annelerini unutmadı. Fethiye’deki şehit annelerine çiçek göndererek günlerini kutlayan Saatcı, 1994 yılında Şırnak’ta şehit olan Jandarma Er Selim Fakı’nın...

Saatcı şehit annelerini unutmadı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, Anneler Günü'nde şehit annelerini unutmadı. Fethiye’deki şehit annelerine çiçek göndererek günlerini kutlayan Saatcı, 1994 yılında Şırnak’ta şehit olan Jandarma Er Selim Fakı’nın ailesine, eşi Nesrin Saatcı ile birlikte ziyaret gerçekleştirdi. Saatcı, Şehit annesi Gülseren Fakı’ya sarılıp elini öperek Anneler Günü’nü kutladı. Ziyarette şehit annesi duygusal anlar yaşasa da, unutulmamanın ve değer verilmenin gururunu yaşadı.

12 Mayıs Anneler Gününün en anlamlı ziyaretini Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı gerçekleştirdi. Beraberinde eşi Nesrin Saatcı ile birlikte Fethiye’nin Tuzla Mahallesi’nde yaşamını sürdüren şehit annesi Gülseren Fakı’yı ziyaret eden Başkan Saatcı, şehit annesinin elini öperek anneler gününü kutladı. 1994 yılında Şırnak’ta hain terör saldırısı ile şehit olan Jandarma Er Selim Fakı’nın baba ocağına yapılan ziyarette anne Gülseren Fakı ve şehit babası Muharrem Fakı duygusal anlar yaşasalar da, unutulmamanın ve değer verilmenin gururunu yaşadılar. Başkan Saatcı Tuzla Mahallesi’ndeki şehit ailesi ile birlikteyken, Fethiye Belediyesi yetkilileri de, Fethiye’deki tüm şehit annelerinin evlerini ziyaret ederek Saatcı’nın gönderdiği orkide çiçeğini ve anneler günü için yazdığı mektubu takdim ettiler.

Şehit Annelerine yapılan ziyaretlerin dışında Fethiye Belediyesi anneler gününü Fethiye’deki billbordlarda da kutlamayı ihmal etmedi. Bilbordlarda “Ellerinizden öpüyoruz” ifadeleri ile anneler günü kutlanırken, Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü de Anneler Günü dolayısıyla Belediye hizmet binası önünde stant açarak annelere çiçek fidanı dağıttı.

Bu haber toplam 227 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.