Saatcı, şehit ailelerini buluşturdu

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü dolayısıyla şehit aileleri ve gazileri yemekte bir araya getirdi.Devlet Su İşleri restoranında gerçekleşen öğle yemeğine Fethiye protokolü...

Saatcı, şehit ailelerini buluşturdu

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tarafından 18 Mart Çanakkale şehitlerini anma günü dolayısıyla şehit aileleri ve gazileri yemekte bir araya getirdi.

Devlet Su İşleri restoranında gerçekleşen öğle yemeğine Fethiye protokolü yanı sıra, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katılım sağladı. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı tüm katılımcıları kapıda karşıladı. Çanakkale ruhunu tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının hissetmesi gerektiğini altını çizen Başkan Saatcı, “Maalesef ülkemizden hainler çıkıyor. Samimi olarak Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanını taşıyan herkesin  Çanakkale’ye gidip, o Çanakkale ruhunu yüreğine, sinesine doldurması gerekiyor. Son zamanlarda Çanakkale ruhu oluşması için, devletimiz ve sivil toplum kuruluşları büyük bir çaba içerisinde. Söylenecek çok söz var. Şehitlerimizin ruhu şad olsun” diye konuştu.

Bu haber toplam 60 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.