Saatcı seçim ekibiyle bir araya geldi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 30 Mart Yerel seçimlerinde birlikte çalıştığı seçim ekibini yemekte bir araya getirdi. Samimi ortamda geçen sazlı sözlü geceye Başkan Behçet Saatcı’nın sözleri damgasını vurdu....

Saatcı seçim ekibiyle bir araya geldi

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, 30 Mart Yerel seçimlerinde birlikte çalıştığı seçim ekibini yemekte bir araya getirdi. Samimi ortamda geçen sazlı sözlü geceye Başkan Behçet Saatcı’nın sözleri damgasını vurdu. Başkan Saatcı, “Artık insanlar partisel olmaktan daha çok duruşa, adama, karaktere önem veriyorlar. Ayağını yıkasam hakkını ödemeyeceğim 35 bin kardeşim, bir şeyi ispat ettiler. Bu ülkede geleceğe ait ümitlerimizi yeşerttiler. Neydi bu ümit? Biz geleceğe ikbale satılmayan, ideali uğruna her türlü fedakârlığı yapabilen, Anadolu insanının varlığını biz ispat ettik” dedi.

Yoğun seçim döneminin ardından Adem Kazan’ın muhteşem türküleriyle güzel bir gece geçiren kalabalık grup aynı zamanda beraber çalıştığı arkadaşlarıyla uzun uzun sohbet ettiler. Tüm masaları teker teker gezen Başkan Behçet Saatcı, gecede yaptığı konuşmada, “Dağdan bir çığ gibi indik aşağıya.  Çığın aşağı inerken büyüdüğü gibi, sokakta hiç yüzünü görmediğimiz, sokaklarda selamlaşmadığımız birçok arkadaşlarımızla kader bizi bir araya getirdi. Yani bu o kadar önemli bir hareketti ki, daha önce kader birliği yapmamış, ceza evinde beraber yatmamış, sokakta kavga etmemiş insanlar bir araya gelip, ‘Sevdamız Fethiye’ diyerek, neler yapılabileceğini gösterdiler. Gerçekten sorumluluk aldınız. Bunu kimse yanlış anlamasın biz bu birlikteliği, geldiğimiz yerlerde pek görmedik. Bizi bir araya getiren, birbirimize kol kanat olmasını sağlayan, birbirimizi tutan bu hareketin adına ne? Bende bunun adını koyamadım. Ancak üst üste koyduğumuz zaman ben bu sonucu çıkardım. Türk insanın mağduriyete karşı bir sahiplenmesi var. Bir tanesinde bunu yakaladım. İkincisi yaptığımız hizmetler dedim ancak her başarılı hizmet oyla, seçim kazanarak olmuyor. Bu o kadar önemli değil. Biz Beş kazalılık ruhunu canlandırmaya çalıştık. Artık insanlar partisel olmaktan daha çok duruşa, adama, karaktere önem veriyorlar. Ayağını yıkasam hakkını ödemeyeceğim 35 bin kardeşim, bir şeyi ispat ettiler. Bu ülkede geleceğe ait ümitlerimizi yeşerttiler. Neydi bu ümit? Biz geleceğe ikbale satılmayan, ideali uğruna her türlü fedakarlığı yapabilen, Anadolu insanının varlığını biz ispat ettik. Fethiyeliler gerçekten tarih yazdılar. Tarih yazanlara selam olsun” dedi.

Bu haber toplam 64 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.