Saatcı: Seçilen başkanımızdır

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nda Şubat ayı içerisinde yapılacak olan seçimlerde mevcut Başkan Akif Arıcan ile Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke yarışacak.Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığını...

Saatcı: Seçilen başkanımızdır

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nda Şubat ayı içerisinde yapılacak olan seçimlerde mevcut Başkan Akif Arıcan ile Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke yarışacak.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığını iki dönemdir yapmakta olan Akif Arıcan’ın karşısına aday olarak çıkan Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke’de üyelerden destek isterken Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı’dan bu oda seçimi yarışı öncesi yazılı bir açıklama geldi. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçı, seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada, "Kamuoyunda Şubat ayı içerisinde yapılacak olan Fethiye Sanayi ve Ticaret Odası seçimiyle ilgili, Başkanın adayı, Belediyenin adayı yakıştırmaları, aday olmayı düşünen kardeşlerime yapılan en büyük kötülüktür. Hiçbir sivil toplum örgütü seçiminde bir adayın yanında ya da karşısında olmadım. Siyaseten yapılacak en büyük hatalardan birisi budur seçilen bizim başkanımızdır. Fethiye'mizin ticari hayatına yön veren başarılı iş adamlarımızın ilçemizin gelişimine ayak uyduran, diğer kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde hareket etme kabiliyetine sahip ve kendilerine yakışan bir oda yönetimi oluşturacaklarına inancımız tamdır. Ancak şerefle bitirilmesi gereken hayat görevinde 'bir zamanlık mevki için ayak öperek' başkasının payandasında yaşamaya çalışanların ilçemize kazandıracağı hiçbir şey yoktur. Başkan adayı değilim diyerek arkasından gittikleri başkan adayına ters külah giydirenlerle işimiz olmaz adaylık düşünen arkadaşlara başarılar dilerim" dedi.

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.