Saatcı rozet takıyor, Ula Belediye Başkanı açıklanıyor

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, bugün Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatci’nin rozetini takmak için Fethiye’ye geliyor. Saatcı’nın rozetini takacak olan Uysal, daha sonra Ula Belediye Başkan Adayı Mehmet (Aytekin) Baka’yı...

Saatcı rozet takıyor, Ula Belediye Başkanı açıklanıyor

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, bugün Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatci’nin rozetini takmak için Fethiye’ye geliyor. Saatcı’nın rozetini takacak olan Uysal, daha sonra Ula Belediye Başkan Adayı Mehmet (Aytekin) Baka’yı açıklayacak.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatci’nin MHP’den istifasından sonra kamuoyuna DP’ye geçtiğini açıklamıştı. Açıklamanın ardından 20 gün sonra DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Saatcı’nın rozetini takmak üzere Fethiye’ye geliyor.  Bugün saat 14:00’da Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek törene çok sayıda partili katılacak.

BAKAN GÖLHAN’IN VEFATINDAN DOLAYI ERTELENMİŞTİ

Tören öncesi bir açıklama yapan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatci, DP’ye katılım programının Cuma günü yapılacağını ancak eski Bakan Gölhan’ın vefatından dolayı Cumartesi gününe ertelendiğini söyledi. Saatcı,“Bugün (Dün) için saat:14.00’da DP Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal’ın katılımlarıyla DP’ye geçişle ilgili bir programımız olacaktı. Ancak Devlet Bakanı Mehmet Gölhan’ın vefatı münasebetiyle TBMM’de yapılacak olan törene Genel Başkan’ın katılma zorunluluğu olduğundan programımızı Cumartesi gününe erteledik” ifadelerini kullandı.

ULA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI AÇIKLANIYOR

Bugün DP Genel Başkan Gültekin Uysal tarafından rozeti takılacak olan Behçet Saatci’nin rozet takılmasının ardından DP Ula Belediye Başkan Adayını açıklayacak. Bugün yapılacak olan tören’de Ula Belediye Başkan Adayının mevcut DP’li Belediye Meclis üyesi Mehmet (Aytekin) Baka olduğu öğrenildi. İsmi açıklanacak olan Ula Belediye Başkan Adayı Baka, daha önce Ula Belediye Başkanı Nadi Şenkal’ın listesindeydi. Şenkal, Ak Parti’ye geçmiş Baka, DP’de kalmıştı.

“PARTİ DEĞİŞTİRMİŞ ARKADAŞLARIMIZ YUVAYA DÖNSÜN”

Seçim çalışmalarına hız verdiklerini belirten DP Muğla İlçe Başkanı Abdullah Eskihisarlı, DP’den ayrılan ve başka partilere geçen partilileri yuva gelmelerini küskünlüğün bitmesini istedi. Yerel seçimlerde partilerden çok başarıya ulaşacak şahıslara bakılması gerektiğini söyleyen Eskihisarlı, “Akıla gelmiş biz söz vardır, “İktidar partisi gelince, yatırımda gelir” diye ancak İçmeler ve Ula’da bunun böyle olmadığı açıkça ortadadır. Merkezde çok ciddi isimlerle görüşüyoruz.  Özellikle Muğla’nın siyasi boşluğundaki bu dönemde merkezde ciddi bir aday göstererek seçime ortak olmak istiyoruz. Bu sene Demokrat Parti bu sene seçime ortak olmak için elinden gelen çabayı göstermektedir. Doğru Yol , Anavatan ve DP siyaset yapmış fakat bir sebeple parti değiştirmiş arkadaşlarımızı tekrardan yuvaya dönmelerini, onlar için en doğru adres DP olduğunu söylemek istiyorum. DP çatısı altında hep birlikte bir aile olarak başarı için elimiz geleni hep birlikte beraber yapalım” dedi.

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.