Saatcı, Revizyon ve İl istedi

Cumhuriyet Halk Partisi seçim bürosunu ziyaret eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "7 Haziran seçimlerinde "Büyükşehir Yasası'nın revizyonu" ve "Fethiye'nin il olma isteği" konularını ön plana çıkaran partilerin Fethiyeliler...

Saatcı, Revizyon ve İl istedi

Cumhuriyet Halk Partisi seçim bürosunu ziyaret eden Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, "7 Haziran seçimlerinde "Büyükşehir Yasası'nın revizyonu" ve "Fethiye'nin il olma isteği" konularını ön plana çıkaran partilerin Fethiyeliler tarafından daha özel olacağına inandığını belirtti.

Başkan Yardımcıları ve bazı belediye meclis üyeleri ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi seçim bürosunu ziyaret eden Başkan Saatcı; "Cumhuriyet Halk Partisi, Sayın ilçe başkanı ve diğer vekil arkadaşlarımızla birlikte bizi Belediyemizde ziyaret ederek nezaket göstermişlerdi. Ben de bugün Belediye Başkan Yardımcısı arkadaşlarımla birlikte Cumhuriyet Halk Partisi seçim bürosuna 7 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'ne başarı temennilerimizi iletelim diye geldik. Bizi bu sıcak bir aile ortamında karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette bu seçimlerde ön planda olacağına inandığı iki konuya dikkat çeken Başkan Saatcı "İnanıyorum ki, Saygıdeğer Fethiyeliler oy kullanırken, iki şeye çok dikkat edecekler. Tabi ki ülke bütünlüğüne, Atatürk ilke ve inkılaplarına, ülkenin vazgeçilmez değerlerine olduğu kadar, ilçemizi ilgilendiren, özellikle Büyükşehir Yasası'nın revizyonu ve Fethiye'nin il olması konusunu gündemine alan, söylemine alan ve bunu, 7 Haziran'dan sonra hayata geçirme konusunda inandırıcılığı olan partiler öne çıkacaktır. Ve bu siyasi parti, 110 bin ıslak imza ile il olma isteklerini Ankara'ya gönderen Fethiyeliler için daha özel bir hale gelecektir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin en yetkili insanlarından Fethiye'nin il olması konusunda ve daha önce Anayasa Mahkemesi'ne Büyükşehir Yasası'nın iptali için açtıkları davayı da, Büyükşehir Yasası'na tavırlarını bildiğimden dolayı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu anlamda Allah var çok net bir duruşu var. Bunu da Saygıdeğer Fethiyeliler değerlendirecektir diye düşünüyorum." Şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu; "Sayın Fethiye Belediye Başkanımız izah etti.. Biz bunu bir nezaket ziyaret değil, destek ziyareti olarak görüyoruz. Çünkü ülkemizin gidişatı parlak değil. Ne yazık ki, AK Parti iktidarının 13 yıldır Cumhuriyet'e vermiş olduğu zararlar, hepimizin gözleri önünde cereyan etti. Üstüne üstlük, yolsuzluk ve rüşvet batağına bu denli bulaşmış AK Parti iktidarının, Cumhuriyet Halk Partisi'nin 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri sürecindeki seçim bildirgesindeki, ayağı yere basan projelerle, toplumda uyandırdığı heyecan doğrultusunda artık son bulacağına biz de inanıyoruz. Ve Cumhuriyet Halk Partisi, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri'nden sonra, 8 Haziran'da iktidar olacaktır. Buna hepimiz inanıyoruz ve desteklerin ötürü de Sayın Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Bu haber toplam 56 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.