Saatcı: Öztürk geri dönecektir

Fethiyespor - Karşıyaka maçı karşılaşması içindeki olaylar ve maç sonrası yaşananlar ile birlikte Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk görevinden istifa etmişti. Gelişmeler sonrasında bir açıklama yapan Fethiyespor...

Saatcı: Öztürk geri dönecektir

Fethiyespor - Karşıyaka maçı karşılaşması içindeki olaylar ve maç sonrası yaşananlar ile birlikte Fethiyespor Kulübü Başkanı İsmail Öztürk görevinden istifa etmişti. Gelişmeler sonrasında bir açıklama yapan Fethiyespor Kulübü Onursal Başkanı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Geçen sene bize Play-off oynatan, bu sene bizi play off sonrası PTT 1. lige taşıyan İsmail Başkan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızdır. İnsanlar bu kadar çabuk küstürülüp, gönderilmemelidir. Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır. İnanıyorum ki, bizlerin ve yönetim kurulunun teşviki ile Başkan istifa kararından geri dönecektir” dedi.

Gazetecilerin soruları üzerine değerlendirmede bulunan Başkan Saatcı, “İsmail Öztürk’ün Sayın Başkanımızın istifasını bende sonra duydum. Tabi Karşıyaka maçından sonra hiç aklımıza gelmeyen ve hepimizi üzen olaylar yaşandı. İnanıyorum ki, yapmaya çalışanlarında yapmak istediği o değildi. Sonuçta sıkıntılı bir maç sonrası yaşandı. Onun getirdiği psikolojik etkiyle İsmail Başkan, yönetim kurulu toplantısında istifa kararı vermiş. Ben tek taraflı verilen bir karar olduğuna inanıyorum.  Olaya şöyle bakmak lazım. Tabi ki, vakti saati geldiğinde istifa gerekiyorsa, istifa onurlu bir tavırdır, onurlu bir duruştur. Ancak İsmail Başkanın istifasının yeri ve zamanının olmadığı kanaatindeyim. Geçen sene bize play-off oynatan, bu sene bizi play off sonrası ptt birinci lige taşıyan İsmail Başkan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızdır. İnsanlar bu kadar çabuk küstürülüp, gönderilmemelidir. Gerçekten çok zor yetiştiriyoruz ve ondan sonra da çok çabuk harcıyoruz. Ben İsmail Başkanın bu kararının yanlış olduğunu düşünüyorum. İnanıyorum ki, bizlerin ve yönetim kurulunun teşviki ile Başkan istifa kararından geri dönecektir. Düşüncem ve temennim budur. Olmaz! Biz bu arkadaşlarla yola çıktık. Yolun sonuna kadar gideriz. Bir uç örnekte söylemek istiyorum. Ola ki, bu sene hiç aklımızda olmayan bir şey oldu ve tekrar geldiğimiz yere döndük. Bu dünyanın sonu değildir. Bu arkadaşlarımız bizi çıkardı. Bu arkadaşlarımız bizi düşürür. Kendilerine saygılarımızı sunarız” dedi.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.