Saatcı: Önce hocanın kellesi, sonra yönetim

Fethiyespor Onursal Başkanı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Futbolda bir kural var. İşler kötü gidiyorsa önce hocanın kellesi alınır, arkasından yönetimler gider” dedi.Fethiyespor Teknik Direktörlüğü’nden...

Saatcı: Önce hocanın kellesi, sonra yönetim

Fethiyespor Onursal Başkanı ve Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, “Futbolda bir kural var. İşler kötü gidiyorsa önce hocanın kellesi alınır, arkasından yönetimler gider” dedi.

Fethiyespor Teknik Direktörlüğü’nden istifa eden Beyhan Çalışkan, Fethiye Belediye Başkanı ve Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı’ya veda ziyaretinde bulundu. Teknik Direktör Beyhan Çalışkan, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’ya son derece saygı duyduğunu da söyleyerek, “Başarısız olduğum, onları mahçup ettiğim için ben üzülüyorum. Fethiyespor’un iyi günler geçirmesini diliyorum. O yüzden ben Fethiyespor’a daha fazla zarar vermeme adına böyle bir karar aldım. İnşallah gelecek bir teknik adam bir sinerji oluşturur. Fethiyespor’un ligi layık olduğu yerde bitireceğine inanıyorum” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı ve Fethiyespor Onursal Başkanı Behçet Saatcı’da, “Sporda iniş ve çıkışların olduğunu belirterek, “Futbol zor bir oyun. Oynayan içinde, hoca içinde, yönetici içinde oldukça zor. Belki de futbolu bu kadar cazip kılan bu tür zorlukları. Beyhan Hoca benim çıplak gözle futbolculuğunu seyrettiğim, çok saygı duyduğum bir insan. Alt yapıya çok önem veren, uzun süre Fethiyespor’un başında kalmasını istediğim bir kardeşim. Akşamüstleri beraber de top oynuyoruz. Tabi ayrılıklarda hüzünlü oluyor. Fakat futbolda bir kural var, işler kötü gidiyorsa önce hocanın kellesi alınır, arkasından yönetimler gider. İnşallah sadece hocayla kalır bu. Ben hocamında ifade ettiği gibi bazen kan değişiklikleri iyi oluyor. Hocamın ayrılışından da çok üzüntü duyduğumu ifade etmek isterim. Hayırlısı olsun” dedi.

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.